Köpte digital bingolott i sista minuten - vann en miljon!

Malin hade firat sin dotters födelsedag hela söndagen och familjen ville avrunda dagen med något extra mysigt tillsammans. De bestämde sig för att spela BingoLotto och köpte digitala bingolotter en kort stund innan programmet startade. Tänk att det gjorde henne till miljonär!

Spelar oftast lite spontant

Den 18 september fick Malin och hela hennes familj ett otroligt avslut på dotterns födelsedag. Familjen samlades framför BingoLotto tillsammans och Malin kom fram i programmet efter att hon ringt in och hon blev miljonär! Hon berättar själv att hon har spelat BingoLotto så många gånger men aldrig vunnit. Men tänk att det nu var hennes tur!

- Vi brukar spela lite spontant då och då men idag valde vi att spela tack vare det dåliga vädret. Vi har firat min dotter som har fyllt 11 år och vi ville avrunda kvällen med lite BingoLotto. Vi köpte varsin digital bingolott jag och min man och vi vann på en utav dom. Det är lite skakigt såhär efteråt när jag vunnit tycker jag, men jag är väldigt lycklig.

- Vi har en stor familj med fyra barn, så med vinsten ska vi sätta lite guldkant på tillvaron, spara en del och planera noggrant vad vi gör med resten av pengarna.

Hösten blir härligare med bingolotto

- Vi kommer absolut att spela mer BingoLotto efter det här, särskilt nu när hösten har kommit. Det är ett trevligt tillskott på tråkiga mörka dagar, så det kommer vi att fortsätta med. Vi brukar vara med och stötta Domsjö IF när vi köper fysiska lotter, det är viktigt att det går pengar tillbaka föreningslivet.

Malin fick efter samtalet med vår PR-ansvariga John Sarafian, prata lite snabbt med Lotta, som hälsade grattis till Malins dotter och fick chansen att gratulera henne än en gång. Grattis till din vinst Malin!

Och svenskt föreningsliv vinner alltid. Vill du precis som Malin vinna i programmet, se då till att säkra din lott till söndagens program.