Handbollsstjärnan vann stort åt Gun på Dubbelhjulet

Söndagen den 10 april blev en väldigt speciell dag för Gun Lundberg i BingoLotto. Inte nog med att hon kom fram till programmet, handbollsstjärnan Andreas Palicka hjälpte henne till storvinsten.

Världens bästa målvakt hjälpt Gun att vinna

Det var en något chockad Gun som Bingolotto.se fick tala med efter programmet då hon insåg att hon vunnit 190 000 kr på Dubbelhjulet

- Jag är jätteglad just nu men jag fattar ingenting. Det är helt otroligt, säger Gun till bingolotto.se

Inte nog med denna stora kontantvinst. Gun fick dessutom äran att få sin vinst framsnurrad av världsmålvakten i handboll, Andreas Palicka. Något som gladde lite extra.

- Jag må vara en mogen kvinna men jag visste mycket väl vem Andreas var. Jag sa till honom i programmet att göra lika bra ifrån sig vid dubbelhjulet som han gör i målet. Och det gjorde han. Jag är alldeles knottrig över hela kroppen nu jag är så glad.

Reser till USA för bingovinsten

Hur kom det sig att du spelade BingoLotto just denna kväll?

- Jag prenumererar på BingoLotto så jag brukar spela varje vecka. Och det kommer jag att fortsätta att göra!

Du vann 190 000 kr, vad ska du göra för vinsten?

- Jag tror att vi ska kosta på oss en fin flygresa till våra barn i USA. Jag valde att öppna lucka nummer två för att min ena flicka är född den 2:e och den andra är född den 29:2 så då därför blev det två- så det är deras nummer som gjorde mig så här lycklig.

Vi kan inte lova att Andreas Palicka är på plats varje vecka men vill du precis som Gun ta chansen att vinna stort? Skaffa dina lotter till söndagen Bingolotto här!