Storkvällarnas stora vinnare!

BingoLottos Uppesittarkväll och BingoLottos Nyårsbingo har nu passerat och det blev två helt magiska kvällar som vi bjöds in till att fira. Med mängder av underhållning och vinnare tar vi nu en tillbakablick på storkvällarnas stora vinnare.

stefan-lotta-uppesittarkvall-585x290.jpg

BingoLottos Uppesittarkväll – Här börjar julen

Den 23 december var det så dags för en av Sveriges klaraste lysande jultraditioner, BingoLottos Uppesittarkväll. Och det blev en underbar afton som Stefan Odelberg och Lotta Engberg bjöd in oss alla till. Magiska artistframträdanden av Tusse, Klara Hammarström och Liamoo, Weeping Willows, Bo Kaspers Orkester, Emmi Christensson och Daniel Norberg varvades med mycket skratt, men framförallt mängder av glada vinnare. Vinnare som förmodligen nu upplevt sin mest oförglömliga jul!

Biljakten var makalöst generös denna jul!  

Många spelare drömmer om att vinna stort på BingoLotto, och bland det största man kan vinna är en splitter ny bil. En Volkswagen som med stor sannolikhet kan förenkla vardagen för många. Under Uppesittarkvällen delades totalt nio bilar ut till glada vinnare. De mest minnesvärda av dessa måste dock vara de som gick ut i biljakten till spelarna Jan och Rickard.

Jan från Bergsjö var den andra spelaren som kom fram till programmet för att spela på biljakten. En Volkswagen ID3 elbil var den högsta vinsten – trodde vi! Men Jan hade andra planer då han satt med en Dubbelllott och spelade. Och nog hittade han bilen och vann därmed två elbilar till ett värde av 945 800 kr. Glädjen var fullkomlig eller som Jan själv reagerade, genom att bara skratta överlycklig och chockad!

Efter detta laddades Biljakten om, denna gång med en Volkswagen Passat, men utgången skulle ändå komma att bli detsamma. In till programmet ringde Rickard Olsson (Nej, inte den Rickard Olsson) och även han satt likt Jan med en Dubbellott och spelade. Det galna skedde igen och även Rickard kammade hem två bilar och kommenterade det med ”Vilken julklapp, det är helt otroligt!”. Ja det blev sannerligen en god jul för Rickard i ystad.

Utöver dessa två lyckliga vinnare säger vi också grattis till Gunter som vann en ny bil i en låda, till Anette, som bland annat vann en bil i FärgFemman, Till Alice som vann en ny bil då hon spelade Julstegen. Sedan vann ju en viss Helene två bilar också men, mer om henne kan du läsa lite längre ner.

biljakten-uppesittarkvall-585x290.jpg

Julhjulet snurrade ut miljoner den 23 december

Att bli miljonär, kan vara livsförändrande, och förmodligen har det vid den tidpunkten undertecknad skriver detta inte sjunkit in hos vinnarna att de faktiskt blev miljonärer under BingoLottos Uppesittarkväll. Men när Julhjulet hade snurrat färdigt den 23 december så hade det totalt delat ut 3 250 000 kr fördelat på tre vinnare.

Första snurren satte onekligen tonen för kvällen. Cathrine från Vintrosa var spelaren som ropade stopp vid vad som skulle visa sig vara den ultimata tidpunkten. Hjulet saktade sakta in och stannade slutligen på högsta vinsten, 2 miljoner kronor! ”Tack snälla Lotta” var orden en chockad Cathrine fick ur sig.

Därefter var det Jonny från Kungsängen som fick möjlighet att snurra, varvid hjulet stannade på 250 000 kr. Sista snurren gick till Iwona från Mellbystrand. Vid denna tidpunkt hade klockan passerat tolvslaget vilket också innebar att när Julhjulet stannat på 1 miljon kronor så var Iwona Julaftons första miljonär!

julhjulet-uppesittarkväll-585x290.jpg

Helens galna vinst på FärgFemman

BingoLottos Uppesittarkväll är en kväll helt olik alla andra. Mängder av vinster till glada vinnare delas ut, men framförallt har man chans att vinna helt galna vinster. En av dessa är när man får chans att spela Färgfemman på ett helt unikt sätt. Normalt innebär Färgfemman att man max får öppna fem luckor, men spelet tar slut när man får två av samma färg, eller om man hittar miljonen. Men på Uppesittarkvällen gäller andra regler. Då gav vi en spelare chans att få öppna 10 luckor samt att man får fortsätta att öppna oavsett om det är samma färg eller inte på luckan man öppnar. Den lyckliga spelaren som fick chans att göra detta den 23 december var Helen från Onsala.

Det är inte sant, så många gånger jag ringt in” var det första Helen sa innan hon började öppna sina luckor innehållandes, hemelektronik, fixa hemma och inredning. Och vinsterna skulle fortsätta rulla in. En Volswagen Passat följt av en miljon kronor varav Helene utbrast ”Nej, nej jag dör” och Helens make jublade i bakgrunden. Helen vann så mycket så det är svårt att berätta om allt här, titta på klippet och njut av glädjen här istället!

Totalt delades vinster för 235 miljoner ut denna magiska kväll dan före dopparedan. Och när Bingosäcken sedan var tom, så dröjde det bara en vecka innan det var dags för nästa magiska kväll – nämligen Nyårsbingot!

Nyårsbingot – En sprakande Nyårskväll!

När tomtegröten var slut, julmusten uppdrucken och paketpappret uppslitet var det dags att börja blicka framåt mot nästa högtid. Nyårsafton. Och för tionde året i rad bjöd BingoLotto in alla att fira in det nya året tillsammans med oss. Studion hade fått ett nyårsskimmer över sig och kvällens värdar, Lotta Engberg och Stefan Odelberg stod redo att med gäster och tittare fira in 2022 tillsammans.

Kvällen inleddes med en smällkaramell och fortsatte med galen bilvinst

Knappt hade kvällen hunnit starta innan vår första storvinst hade delats ut. Mia från Karlskrona var första spelare att få spela på Färgfemman, och hon gjorde det dessutom med en dubbellott. Detta innebär att de vinster för 125 000 kr som hon vann fördubblades och istället hade Mia vunnit vinster till ett värde av en kvarts miljon.

Ett av kvällens inringningsmoment var Dubbelhjulet. Ett hjul som hade gjorts extra Nyårsfint och bland annat spetsats till med en Volkswagen ID3 på det ena hjulet. Spelaren som fick chans att snurra på detta hjul var Leif från Höganäs, men han hade dock ingen dubbellott likt Mia. Nej Leif hade tagit ytterligare ett steg och spelade med en Trippellott, där vinsterna då tredubblas. Och vilken snurr det blev för Leifs del. Inte nog med att han vann 105 00 kr i kontanter, nej Leif vann storkvällarnas galnaste bilvinst då han även vann tre Volkswagen ID3 elbilar. En makalös bilvinst! Men det var ju verkligen inte nog med bilar som lottades ut denna årets sista kväll.

nyarsbingo-dubbelhjulet-585x290.jpg

Nyårslotto, nyårsmiljonen och en sprängd Färgfemma!

Nyårsbingot är en kväll då det sannerligen lottas ut unika vinster till våra spelare. En av kvällens häftigaste spel var förmodligen NyårsLotto – Där 100 bilar lottades ut till 100 vinnare till ett totalt värde av 23,5 miljoner kronor. Har du inte kollat din lott ännu? Passa på att rätta lotten för kanske var du en av alla vinnare.

Under hela programmet kämpade Stefan hårt med att få ut ett bankomatkort ur ett isblock, laddat med 1 miljon kronor som skulle gå till en av kvällens spelare. Och när så isen slutligen smält så var det en chockad och förvånad Kerstin från Västervik som lyfte på luren då Stefan ringde upp henne sent på kvällen. Kerstin berättade att hon kände sig glad redan, men nog blev hon allt ytterligare gladare när hon förstod att hon hade vunnit 1 miljon kronor. Vi säger självfallet stort grattis till Kerstin!

nyarsmiljonen-stefan-lotta-585x290.jpg

Kerstin blev den sista miljonären år 2021, men bara några minuter senaste skulle första miljonären för 2022 koras. Och detta genom att lotta ut alla de luckorna som blivit över från Färgfemman som spelats under kvällen till en lycklig vinnare. Denna vinnaren var Lena som tillsammans med sin Sambo Rolf vann vinster till ett värde av smått osannolika 2 031 800 kr! ”Helt ofattbart, det är inte sant” var de första orden som kom ur Lenas mun när hon fick beskedet. Ett fantastiskt sätt att få inleda 2022 på får man väl tro.

gruppbild-nyarsbingo-585x90.jpg

Största vinnarna dessa storkvällar – Svenskt föreningsliv

Trots alla dessa vinster och alla dessa vinnare jag nu presenterat för er i detta blogginlägg så kan jag med glädje meddela att jag sparat de största vinnarna till sist. Och det är svenskt föreningsliv, alla klubbar och föreningar runtom i landet, som tack vare att ni varit med och spelat under dessa två kvällar nu får ta emot ett överskott på helt makalösa 143 miljoner kronor. Pengar som verkligen är viktiga och som gör skillnad. Folkspels VD Hans Sahlin sammanfattar det så här:
-Många har haft det extra tufft under pandemin och vi alla behöver hjälpas åt för att vårt unika föreningsliv ska bestå. Då vi är en ideell organisation utan privata ägarintressen går varenda krona i överskott tillbaka till våra 72 medlemmar. Vi vet att föreningslivet behöver dem, att det gör skillnad, säger Hans Sahlin, vd på ideella Folkspel.

Så slutligen, ett stort tack för att ni var med och firade dessa högtider för oss och för att ni är med och gör skillnad. Hoppas ni nu fortsätter spela med oss då det vankas säsongspremiär för BingoLotto den 9 januari

God fortsättning!

762980371-BL-Behallningsbild-Nyar-och-US-2021---totalt_1080x1080.jpg

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till vinnarna