Skulle lära släkting att spela BingoLotto – Vann 1 miljon på digital lott!

Det blev en mycket speciell Nyårsafton för Axel från Stockholm, då han först inte hade tänkt spela BingoLotto, men för att lära en familjemedlem hur det gick till så köpte han en digital lott, och plötsligt var han 1 miljon kronor rikare.

Axel befann sig tillsammans med sin sambos familj på Skidsemester i Värmland i slutet av året. En kväll satt de och tittade på tv och reklamfilmen för BingoLottos NyårsBingo dök upp i rutan. Axels sambos brors fru, som härstammar från Finland, frågade då vad BingoLotto egentligen var för något?
– Jag blev jätteförvånad och sa ”Va? Du har bott i Sverige i massor av år och du har aldrig spelat BingoLotto”, berättar Axel För BingoBloggen och fortsätter.

Alla papperslotter var slut

– Då bestämde vi att på Nyårsafton skulle vi spela så hon fick se hur det fungerade. Men då kom nästa problem att när vi skulle köpa lotter så var de slut överallt. Det gick inte att få tag på en enda papperslott någonstans, så då var det först på väg att rinna ut i sanden.

Nyårsafton kom och programmet var på väg att börja. Men Axel ville ha en lott om de nu skulle kolla, så då laddade han ner BingoLottos app och köpte en lott.
– Det var bra att appen fanns. Jag hade inte riktigt koll på det men det gick väldigt snabbt att ladda ner och köpa en lott, berättar Axel.

För hans egen del var det dessutom första gången på länge som han själv hade bestämt sig för att spela.
– Ja, jag tror faktiskt inte jag hade spelat sedan jag var tio år, haha. Så det var väl dags nu.

Surrealistisk känsla

Och det skulle verkligen visa sig vara ett smart beslut, För Axel fick bingo, och ringde in och kom fram för att få snurra på miljonhjulet. En känsla som han fortfarande har svårt att beskriva.
– Det var minst sagt surrealistiskt. Sedan var det lite lurigt med fördröjningen också. Man var väldigt fokuserad och så hörde man något i telefon och såg något annat på teven. De hade sagt åt en att inte titta på teven samtidigt som man pratade men det var svårt att låta bli.

Och i luren kunde han höra hur hjulet stannade på en miljon kronor, och någon sekund senare såg han det själv med egna ögon.
– Det blev ganska galet. Alla började skrika. Min sambo, hennes föräldrar, hennes bror och hans fru. Det var minst sagt ganska glada miner! Min sambos brors fru sa till mig efteråt att ”Är det så här man spelar. Man köper en lott och vinner en miljon, då ska jag också börja spela, haha".

Miljonhjulet i bingolotto

Som om en bomb slagit ner

Vad tänker man direkt efter när man lagt på luren och försöker inse vad som har hänt?
– För mig var det fortfarande surrealistiskt, man tänkte liksom, hände detta mig precis? Det var nästan som att en bomb hade slagit ner. Det var helt overkligt! Jag gick bara runt och massor av tankar snurrade inom mig. Vad gör jag nu? Det var minst sagt väldigt svårt att somna den kvällen, man var väldigt uppe i varv. Men man hade hela tiden en lycklig och varm känsla, berättar Axel.

Och vinsten på en miljon kronor blev ett välkommet tillskott i kassan. Och en del av pengarna kommer gå åt ganska snart.
– Vi åker till New York den här månaden, vilket vinsten hjäper till med. Men det mesta av pengarna la jag på en ny lägenhet.

Perfekt att digitala bingolotter finns

Så du kan varmt rekommendera andra att också ta chansen och köpa en digital bingolott?
– Ja, jag tycker det är ett väldigt smidigt sätt, speciellt om man glömt bort att köpa en fysisk lott. När man som jag spontant spelar på storkvällarna så är det perfekt att den möjligheten finns, eller om man bara är hemma en söndag med kompisarna och säger ”vi spelar BingoLotto”. Då är det bara att ladda ner appen och köpa en lott. För även om jag inte spelat så mycket själv måste jag säga att det är faktiskt ändå ett kul och underhållande program, avslutar Axel

Du har väl inte missat att det nu varje vecka finns möjlighet att köpa och spela på en dubbellott på bingolotto.se! Spana in veckans utbud här!

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till vinnarna