Vann inredning på digital dubbellott

Har du känslan av att det är något stort på gång? Att du just denna dag har turen med dig? Det gjorde Martin en söndag i september, och tack vare magkänslan och den digitala dubbellotten han köpte, vann han inredning för 50 000 kronor.

Dubbel glädje med dubbellott

Martin, som till vardags driver ett bildekorföretag, utnyttjade helt enkelt den nya digitala dubbelchansen.
– I butiker och hos föreningar finns det självklart alltid dubbellotter inför Månadsfinalerna och i samband med våra extra stora spelkvällar som Påskbingo, Uppesittaren och Nyårsbingo. Men i BingoLottos app eller på bingolotto.se,  kan man skaffa sig en dubbel vinstchans – varje vecka, förklarar Rickard Olsson, som redan pratat med vinnare som blivit dubbelt så glada.

När Martin Swenning ringde in på en lådvinst i treans bingo i början av september, vann han vid första anblick inredning för 25 000 kronor. Men tack vare att han köpt en digital dubbellott kan han, sambon och parets tre hundar, nu inreda lägenheten till ett värde av hela 50 000 kronor! 
– Så om du känner att det är din tursöndag, så är det enkelt att köpa en digital dubbellott. Det är också ett bra sätt för dig med en prenumeration att komplettera dina fysiska lotter med extra digitala vinstchanser, säger Lisa Berge, som ansvarar för BingoLottos prenumerationsservice.

                                    dubbellott bingolotto

Smidigt med digitala bingolotter

Så här några veckor efter sin vinst är Martin väldigt glad över att det gick att köpa digitala dubbellotter till denna kväll.
– Det kändes jättebra att vinna! Jag köpte lotten samma dag som programet sändes och när jag väl skulle köpa tänkte jag: dubbellott – varför inte? Eftersom en dubbellott ger dubbel vinst, är det ju helt klart det bästa alternativet, säger Martin till BingoBloggen.

Martin har efter den tursamma vinsten fått nya möbler till både köket och vardagsrummet. Och när Martin köper bingolotter nästa gång, så är det digitala lotter som gäller.
– Jag tycker det är sjukt mycket bättre och framförallt smidigare att köpa en digital bingolott direkt i appen, istället för att köpa en papperslott. Och att man kan köpa digitala dubbellott varje vecka är också mycket bra, avslutar Martin.

Vill du också vinna dubbelt? Säkra dina digitala dubbellotter här!

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.

Publicerad 2019-10-21

Tillbaka till vinnarna