Säsongens första VIP-gäst

Då var det avgjort vem som får besöka BingoLottopremiären den 25/8 som vår Vip-gäst! Tova Eklund från Tjörn kammade hem tävlingen, och Tova Som är involverad i föreningslivet till vardags ser mycket fram emot att resa till studion!

Hej Tova! Du har vunnit en VIP-resa till Premiären av BingoLotto den 25/8. Hur känns det?
– Det är jättespännande! Vi har spelat i alla år och sålt lotter för mina tjejers förening. Och vi har alltid sagt att vi någon gång ska åka till studion och se programmet live så detta är jättehärligt!

Du har även sålt BingoLotter för din fotbollsförening? Vilken var detta?
– Då sålde vi för IFK Valla på Tjörn. Sedan har det varit lite kämpigt med att få ihop spelare så vi slog oss ihop med Orusts spelare och tjejer från andra orter runtomkring och kallade oss för ”Tjorust” lite skämtsamt. Det är kul att vi kunnat samarbete trots den härliga rivaliteten som finns mellan öarna, haha.

Vad betydde pengarna ni fick in genom försäljningen kunde laget göra något roligt för det?
– Ja absolut! Det var jätteroligt och viktigt att vi kunde få in extra pengar för då kunde vi anordna lite extra övernattningskvällar med laget, och ha lite tacokvällar och sådant. I och med att spelarna bodde på olika platser så blev det väldigt viktigt för att få ihop laget och skapa lagkänsla. Så det har varit väldigt viktigt.

Är du aktiv inom föreningslivet idag?
– Ja, mina tjejer spelar fortfarande. Och förut var jag ledare och tränare. Nu är jag mer en hjälpreda som står i kiosken och hjälper till att städa och ser till att allt runtomkring fungerar som det ska.

Och nu bär det av till säsongspremiären av BingoLotto den 25 augusti!
– Ja, tack ska ni ha BingoLotto! Det ska bli jättespännande!

 

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till vinnarna