Mer info om 2-kronan

Varje dag, dygnet runt kan du spela 2-Kronan med jackpot. Det gäller kort och gott att få bingo först i en enda dragning och därigenom lägga beslag på hela vinstpotten.

Jackpottens storlek baseras på en del av insatsen och betalas ut när någon spelare får bingo inom 10 bollar. Storleken på den ordinarie vinstpotten avgörs av hur många spelare och brickor som är med i spelet, se vinstplan för mer information. Om flera spelare får bingo samtidigt delas vinsten (och jackpotten) lika mellan dem. Spelet startar när minst tre personer anmält sig.

Varje spel startar med viss givet tidsintervall och du kan alltid följa nedräkningen till nästa spel i spelfönstret. Där ser du även hur många spelare som anslutit sig till spelet. För att vara med i en omgång markerar du först hur många brickor du vill spela på och väljer sedan ”spela”. Med fler brickor ökar vinstchansen. När du bekräftat spelet är du med i kommande bingoomgång under förutsättning att kravet på antalet anmälda spelare är uppnått. När spelet startar ser du vilket mönster som ger bingo i den aktuella dragningen.

Du kan hela tiden se hur många nummer du har kvar till bingo längst ner på varje bricka. När du har ett nummer kvar till bingo färgas de övriga fyra numren gula. När du fått bingo färgas numren röda och du registreras automatiskt för bingo. Du kan med andra ord aldrig missa en bingo.

Tillbaka till 2-kronan

Regler för vår chatt

I chatten gäller svensk lag kombinerat med sunt förnuft. 
Du får inte skriva på ett sådant sätt att det kan uppfattas som hets mot folkgrupp eller trakasserier mot enskilda personer. Du får inte enligt PUL (Personuppgiftslagen) lämna ut namn och personliga uppgifter om personer som inte givit sitt samtycke. Du får inte länka till andra sajter som innehåller olämpligt eller copyright-skyddat material.

00-24
129 st
10 kr
00-24
5 kr
Vinn 25 miljoner!
25 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
Vinn 250.000 kr!
5 kr
00-24
17 st
9 kr
00-24
27 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr