Testa bingolyckan i BrittBingo!

Visst har man aldrig ångrat en tesittning? I BrittBingo får du, precis som namnet antyder, chansen att leva ut dina brittiska fantasier tillsammans med andra anglofiler! Du har samtidigt chansen att hänga med när jackpotten drar iväg mot oanade höjder! Cheers!

Upplev England hemma från soffan!

Få länder inspirerar som England! Hem till ikoniska landmärken som Big Ben, kulturella och historiska rikedomar och stora områden av fantastiska naturlandskap. Här hittar du allt från pittoreska byar i Oxfordshire till mer dramatiska landskap som norra Lake District eller Cornwalls storslagna kust i sydväst.

Kanske tillhör den stora skara som någon gång fått chansen att utforska huvudstaden London, och allt härligt som hör staden till. London är svårslaget när det kommer till museum, shopping, restauranger, teatrar och kungliga arv.

Med vårt rafflande BrittBingo slipper du ta dig till ikoniska Tower Bridge, Buckingham Palace eller Piccadilly Circus för att uppnå den brittiska känslan. 

Vill du prova ett lite udda bingo, där det mesta bygger på siffran nio? BrittBingo är spelet som bjuder på mycket. En annorlunda och spännande bricka, ett längre spel med flera dragningar i varje omgång och inte minst möjligheten till riktigt stora jackpottar!

Cheers och välkommen!

Vinstplan BrittBingo
Mer info om BrittBingo

Så funkar BrittBingo

Varje bricka består av 90-bollar fördelade över 6 stycken 3x9-fält, där varje rad innehåller 5 rutor med siffror och 4 rutor som är tomma. Under ett spel kan du vinna med 1, 2 eller 3 rader inom ett och samma 3x9-fält.
00-24
136 st
10 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
9 kr

BrittBingo = ÄNNU MER KUL
BrittBingo är ett 90-bollars-Bingo, brickan är utformad på ett helt annat sätt än den klassiska brickan, som du hittar i vårt bingospel 2-kronan, eller variantbrickan som du kanske känner igen från vårt spel VariantBingo. I stället för de 75 nummer som dras i dessa spel, dras här hela 90 bollar som namnet avslöjar. Brickan består av sex stycken 3x9 fält staplade på varandra.

SPELA TILLSAMMANS
BrittBingo är vad vi kallar ett multispel. Det innebär att du spelar tillsammans med andra i en härlig bingogemenskap. Tillsammans bygger ni upp både ordinarie pott och jackpott. Hur mycket just du vinner, om det är du som har turen på din sida, beror alltså på hur många som spelar och hur många brickor som köpts.

VINSTER, JACKPOTT OCH TREVLIGT UMGÄNGE
Hur vinner man då? Jo, spelet består av tre deldragningar. I första dragningen gäller det att fylla en rad för att få bingo. Deldragning två innebär först till två rader och deldragning tre först till tre rader inom ett 3x9 fält. Efter den tredje deldragningen är spelet slut. Jackpotten delas ut om en lycklig spelare lyckas få bingo inom 15 bollar.

Precis som i BingoLottos övriga multispel finns även här ett chattrum till spelet. I chatten finns gemenskapen som ger spelet lite extra krydda.  

Du får allt detta för bara 9 kronor per bricka. Lång underhållning, spänning, gemenskap och chans på stora jackpotts. En jackpott som alltid startar på, ja du gissar rätt, 999 kronor. Men som kan nå betydligt högre höjder än så!