TurBingo – FYLLER du den gyllene skon?

TurBingo är ett extra tursamt bingo där målet är att fylla den gyllene hästskon! Har du turen på din sida har du möjlighet att kamma hem den högsta vinsten som är hela 40 000 kronor!

Vinstplan TurBingo
Mer info om TurBingo

Så funkar TurBingo

En bricka består av 5x5 rutor och kostar från 5 kr upp till 20 kr, ju högre insats desto högre vinst, spelar du för 20 kr kan du vinna hela 40 000 kr!

Välj bland våra Bingospel:

00-24
77 st
10 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
9 kr

TurBingo är singelspelet för dig som verkligen vill testa lyckan. Fyll mönstret på brickan, så kanske du blir den lyckliga som vinner hela 40 000 kronor!

MÖNSTERBINGOT MED HÖGVINST
TurBingo är ett av alla våra mönsterbingon här på bingolotto.se. Ett annorlunda bingospel som skiljer sig från andra populära bingospel. Ett mönsterbingo liknar den klassiska brickan på flera sätt, men med en stor skillnad. Här gäller det att fylla ett mönster, och inte en rad, som är utmaningen på den klassiska bingobrickan. I TurBingo är målet att fylla hästskon som är mönstret i just det här mösterbingot, gör du det,har du chans på den fantastiska storvinsten 40 000 kronor!

DUTTA SOM DU VILL
TurBingo är ett singelspel, ett bingo där du spelar själv. Du kan själv bestämma hur fort du vill att dragningen skall gå. Vill du ha ett snabbt spel, eller vill du hellre dra ner lite på tempot? I alla våra bingospel kan du välja att dutta dina nummer själv, eller om utropen skall markeras automatiskt åt dig. Vill du dutta på egen hand kan det vara skönt att sänka hastigheten, så du hinner med markera alla nummer och få ut så mycket spänning som möjligt av varje dragning. Oavsett vilket sätt du väljer att spela på, rättas givetvis alla spel automatiskt, så du behöver aldrig vara orolig över att du går miste om några vinster.

BINGO FÖR ALLA
Våra härliga singelspel spelas av hängivna bingospelare som vill njuta av lite egentid, eller kanske spela ytterligare ett bingo i väntan på nästa dragning i något av våra multispel. Multispelen känns igen på sin levande chatt och gemenskap som till exempel Varianten och 90-bollars Jackpot. I dessa spel spelar du tillsamman med massor av andra bingointresserade spelare. Singelspelen är också bra speltyper att börja med om du är ny och kanske inte hunnit testa på onlinebingo så mycket än. Oavsett om du är nybörjare eller en rutinerad bingospelare är ju alltid en högvinst på 40 000 kronor lockande, eller hur? Så varför inte prova lyckan direkt?