BingoLotto 25 år – en modern klassiker

2016 fyller BingoLotto 25 år. Att programmet funnits med så länge är imponerande med tanke på att världen blir allt mer snabbrörlig och föränderlig. Saker kommer och går men BingoLotto består, helt enkelt. Välkommen till ett sprakande jubileumsår!

Med Ingvar Oldsberg bakom desken är BingoLotto större och starkare än på många år. Intresset för programmet är stort och har i och med comebacken på TV4 vuxit till att bli ett självklart inslag i många människors söndagsrutin. BingoLotto levererar, söndag efter söndag – år efter år – vinnande underhållning av allra bästa sort.

Samtidigt ska man komma ihåg den fantastiska nytta BingoLotto gjort för Sveriges föreningar genom åren. Under BingoLottos historia har otroliga 16,1 miljarder kronor givit växtkraft till mängder av organisationer och föreningar runt om i Sverige. Stora som små.

Den tveklöst största händelsen under 2016 och vårt jubileumsår är sändningen den 15 oktober. Under kvällen får vi träffa tidigare programledare och artister som under årens lopp bidragit till Bingolottos succé.

Under BingoLottos historia har otroliga 16 miljarder kronor givit växtkraft till mängder av organisationer och föreningar runt om i Sverige. Stora som små.

Renée Nyberg kommer att intervjua dem om allt roligt, tokigt och viktig som har hänt och det kommer visas massor av roliga klipp. De tidigare programledarna kommer även att ta emot telefonörer efter varje bingospel och spela de gamla klassiska spelen som Färgfemman, Vattenfallet, Spränga banken med mer.
 
Det kommer bjudas på fantastiska spel med storslagna vinster under kvällen. Vi lottar ut 25.000 kronor i minuten - under hela programmet.

På scen möter vi bland annat Charlotte Perrelli, Lasse Stefanz, Dolly-Style, Christer Sjögren och Elisa i duett. Daniel Norberg framför en specialskriven hyllningslåt till Bingolotto.

Vill du vara med live när vi sänder från Lisebergshallen i Göteborg? Köp dina biljetter här!

Köp Bingolotter

Och du, dubbellott ger dubbel vinst!

Filmklipp från förr

Det finns många speciella ögonblick från BingoLottos 25-åriga historia.

Se klippen!

Bilder från förr

Se bilder från BingoLotto förr i tiden och bli nostalgisk!

Se bilderna

Loket

Hur ligger det egentligen till med det där seglivade ryktet om 50 öre/lotten?

Läs hela intervjun med Leif "Loket" Olsson

Lasse Kronér

Inför sin första sändning som programledare för BingoLotto skakar Lasse Kronér i hela kroppen.

Läs hela intervjun med Lasse

Ingvar är Loket på spåret

Efter sommaruppehållet påbörjar det folkkära tv-esset sin tredje säsong som okrönt bingokung. Vi fick chansen att känna Ingvar på pulsen inför stundande jubileumshöst.

Läs hela intervjun med Ingvar!

BingoLotto- En vana för Lotta

När Lotta återvänder som vikarie till  BingoLotto får hon fortfarande fjärilar i magen av att dela ut miljoner till vinnarna.

Läs hela intervjun med Lotta

Våra partners