Dansband i BingoLotto

Dansband har sedan starten 1991 varit en stor del av BingoLotto och dansbandskulturen finns i vårt DNA. Det är den perfekta kombinationen av musik, glädje och så klart dans!

Älskade dansband

Thomas Deutgens kärleksförklaring

Läs intervjun här
Artister i BingoLotto

Läs mer om dansbanden i programmet

LÄS MER
Dansbandssommar

Få koll på sommarens bästa dansbanor

Läs mer
Sväng loss!

Hör favoriterna på Spotify!

Lyssna här
Tävla med BingoLotto!

Spännande tävlingar hela sommaren!

Läs mer

BINGOLOTTOS DANSBANDSSPECIAL 
Vi älskar dansband!  Under vår dansbandsspecial gästas vi av flera dansbandsartister från den svenska dansbandsscenen. Då är det dags att knyta dansskorna och tillsammans med oss hylla alla våra fantastiska dansband i Sverige. Vår dansbandsspecial är full av förväntan, dans och glädje.  

Vi förvandlar hela BingoLotto till en enda stor dansbana. Ingenting kan skapa så mycket känsla och lyckorus som en riktig dansbandsklassiker och tonerna till en taktfull bugg! Vi skapar verkligen glädje i studion och på vår sajt. Du kan läsa allt om våra gästande artister som kommer att uppträda i programmet här på bingolotto.se. 

Under Bingolottos dansbandsspecial hittar du som alltid, både digitala enkel- och dubbellotter på vår sajt. 

Köper du din lott genom en speciell förening du vill stötta extra mycket så kan du välja mellan digital- och fysisk bingolott och väljer du butik så hittar du dina fysiska lotter där. 

Är du nyfiken på vad som händer mer under vår dansbandspecial så kan du läsa allt om dom det här på vår sajt. Och du, håll utkik här på bingolotto.se här händer massor av kul under hela dansbandsspecialen.  

DANSBANDSSPECIAL 
Fira och hylla våra dansband tillsammans med oss. Dessutom med chans att vinna miljoner. Tack för att du är med och stöttar våra klubbar och föreningar! 

Sitter du själv så kom ihåg! Du dansar med oss, vi spelar tillsammans!