Dansband i BingoLotto

Dansband har sedan starten 1991 varit en stor del av BingoLotto och dansbandskulturen finns i vårt DNA. Det är den perfekta kombinationen av musik, glädje och så klart dans!

Älskade dansband

Thomas Deutgens kärleksförklaring

Läs intervjun här
Artister i BingoLotto

Läs mer om dansbanden i programmet

LÄS MER
Dansbandssommar

Få koll på sommarens bästa dansbanor

Läs mer
Sväng loss!

Hör favoriterna på Spotify!

Lyssna här
Mer än bara bingo!

Spännande läsning i bloggen & på artistsidan

Gå till nyhetsrummet

BINGOLOTTOS ÄLSKAR DANSBAND
Under vår dansbandsspecial gästas vi av flera dansband från den svenska dansbandsscenen. Vi förvandlar hela BingoLotto till en enda stor dansbana. så snöra på dig dansskorna och var med oss och hylla de fantastiska dansband vi har i Sverige.

Ingenting kan skapa så mycket känsla och lyckorus som riktiga dansbandsklassiker och tonerna till en taktfull bugg! Musikalisk glädje som sprider sig i studion, hem till dig och på vår sajt. Vi presenterar som vanligt vilka dansband som kommer till programmet på vår artistsida här på bingolotto.se. 

Under BingoLottos dansbandsspecial hittar du som alltid, både digitala enkel- och dubbellotter på vår sajt. Har du en förening, klubb eller organisation som ligger dig extra varmt om hjärtat kan du stödja den genom att köpa en fysisk bingolott av föreningen eller en digital bingolott via föreningens länk.

DANSBANDSSPECIAL 
Var med och fira, dansa, lyssna och njut när dina favoritband bjuder upp till dans! Och du, du vet väl att du är med och stödjer sveriges föreningar och klubbar när du köper en bingolott!  

Har du ingen att spela bingo med, kom ihåg. Du dansar med oss, vi spelar tillsammans!