Frågesport

Frågesport är ett kul och spännande sätt att testa sina kunskaper. Quizen nedan har olika teman och kan handla om allt ifrån musik till mat. Är du en hejare på frågesport? Samla vännerna, familjen eller se hur många rätt du själv får.

September-quizen
sepquizklart.JPG

Hur bra koll har du på årets nionde månad? Gör septemberquizen här!

Schlager-quizen

schlagerquiz2.jpg
Är du en Mellonörd? Upp till bevis här i vårt kluriga Schlager-quiz 

Landskaps-quizen: Skåne

quizskane.JPG

Kan du allt om vårt sydligaste landskap? Upp till bevis i vårt Skåne-quiz

Frågesport, eller quiz som det ofta kallas nuförtiden, är en sorts tävling där det gäller att svara rätt på frågor inom allmänbildning eller ett visst ämne. Frågesportens popularitet har ökat nästintill explosionsartat den senaste tiden och det finns idag otaliga TV-program med frågesport av alla dess slag och det är vanligt att man håller quiz på fester och olika tillställningar.

Vi på BingoLotto vill såklart inte vara sämre och därför publicerar vi roliga quiz på bingolotto.se. Quizen har olika teman varje gång så det finns något för alla. Varför inte utmana en vän och se vem som har bäst koll på musik eller vem som kan mest om mat?

Vi vet alla hur viktigt det är att träna även hjärnan och inte bara våra kroppar, och frågesport fungerar utmärkt som hjärngympa. Du får göra en riktig djupdykning i minnet efter bortglömda kunskaper och har du tur kanske du lär dig något nytt!

Så duka fram lite god fika, gnugga geniknölarna och utmana dig själv och dina vänner i BingoLottos frågesport online eller lös någon av våra kluriga rebusar!