Frågesport

Frågesport är ett kul och spännande sätt att testa sina kunskaper. Quizen nedan har olika teman och kan handla om allt ifrån musik till mat. Är du en hejare på frågesport? Samla vännerna, familjen eller se hur många rätt du själv får.

Juni-quiz

Vad kan du om sommarens första månad?

Allt om mat

Testa dina kunskaper om mat och matlagning!

Somrigt quiz

Har du koll på sommaren? Testa dig här!

Vem är du på stranden?

Vilken strandperson är du egentligen?

Vad kan du om 80-talet?

Vad kan du om fina 80-talet?

Klarar du geografi-quizet?

Briljera med dina geografikunskaper!

Frågesport, eller quiz som det ofta kallas nuförtiden, är en sorts tävling där det gäller att svara rätt på frågor inom allmänbildning eller ett visst ämne. Frågesportens popularitet har ökat nästintill explosionsartat den senaste tiden och det finns idag otaliga TV-program med frågesport av alla dess slag och det är vanligt att man håller quiz på fester och olika tillställningar.

Vi på BingoLotto vill såklart inte vara sämre och därför publicerar vi roliga quiz på bingolotto.se. Quizen har olika teman varje gång så det finns något för alla. Varför inte utmana en vän och se vem som har bäst koll på musik eller vem som kan mest om mat?

Vi vet alla hur viktigt det är att träna även hjärnan och inte bara våra kroppar, och frågesport fungerar utmärkt som hjärngympa. Du får göra en riktig djupdykning i minnet efter bortglömda kunskaper och har du tur kanske du lär dig något nytt!

Så duka fram lite god fika, gnugga geniknölarna och utmana dig själv och dina vänner i BingoLottos frågesport online eller lös någon av våra kluriga rebusar!