Korsord

För tillfället har vi inga korsord att erbjuda.

Men oroa dig inte! Vi har en massa andra knåp och kluringar som väntar på att lösas här!

Korsord

Ordgåtor av olika slag har funnits lika länge som bokstavsskriften själv. Man har hittat hieroglyfer med rutmönster i gamla egyptiska gravar som är hela 3000 år gamla och i utgrävningarna i den antika staden Pompeji har man hittat lertavlor med ordgåtor. Det första moderna korsordet publicerades år 1913 i tidningen New York World och det första svenska korsordet landade hemma hos Göteborgs-Tidningens läsare år 1924. Sedan dess har korsord och ordflätor i alla dess former blivit omåttligt populära.

Vi på BingoLotto älskar också korsord och därför publicerar vi gratis korsord online varje på vår hemsida; några lätta kryss och några lite svårare, så att just du ska kunna hitta något som är lagom klurigt för dig. Korsord är den perfekta hjärngympan. De är roliga, kluriga och hjälper dig att träna ditt minne, fokus och koncentrationsförmåga. När du har löst krysset kan du dessutom skicka in dina svar och ha chans på finfina vinster! Perfekt, eller hur?

Så brygg en god kopp kaffe, luta dig tillbaka och låt hjärncellerna jobba lite med våra gratis digitala korsord eller testa vår kluriga frågesport!