Akvarell

Den 20 september, kl. 18.00 i TV4, gästas vi av den nystartade popduon Akvarell. Älskar du trallvänliga melodier och träffsäkra toner? Missa då inte detta!

Akvarell

Succékomikern Daniel Norberg tillsammans med producenten och låtskrivaren Alex Kvarnestig bildar tillsammans den nya popduon ”Akvarell”. På en efterfest fann de varandra och startade duon för att tillsammans skapa och släppa musik som de själva älskar – ”feelgood-pop” på svenska med trallvänliga melodier.

Vännerna har båda gjort musik under många år på olika håll. Daniel med Melodifestivalen-parodier och i sketcher i tittarsuccén ”Mumbo Jumbo” på TV4, medan Axel skapat musik hos Musikmakarna i Örnsköldsvik. Daniel Norberg har gästat Bingolotto flertalet gånger och bland annat skrivit programmets 25-års jubileumlåt.

Söndagen den 20 september 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Akvarell till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Akvarell

Halley