Daniel Norberg

Under de senaste åren har Daniel Norberg tillsammans med sin bror Emil Norberg etablerat sig som konungarna av musikparodier på Youtube och humor på tv.  Deras alster har setts av miljontals svenskar. Den 31 december 2022, klockan 20:00 i TV4, gör Daniel oss sällskap som en av våra nyårsvärdar i BingoLottos Nyårskväll!

Daniel Norberg

Daniel slog igenom redan 2010 då han deltog i "Idol" i TV4, där han slutade på en åttondeplats. Många tänkte nog redan där och då att detta kunde bli starten på en spännande musikkarriär. Men bortsett från en fantastisk sångröst så var den gode Norberg också utrustad med en komisk tajming som få andra. Och när dessa två strålande ingredienser mixades så var Daniels framgångsrecept fött. Hans första stora succé, när Daniel gjorde ett parodiklipp på Melodifestivalen 2014, har idag fått över 5,5 miljoner visningar på Youtube.

Därefter har framgångarna rullat på löpande band. Inte nog med att Daniel tillsammans med sin bror Emil driver en Youtubekanal med 276 000 prenumeranter och över 100 miljoner visningar. Duon har även skapat Norbergs TV-tablå för SVT play och tillsammans axlar de även rollerna som förgrundsfigurer i TV4:s hyllade humorprogram ”Mumbo Jumbo”.

Bingo Bingo Bingo

Att Norbergs och BingoLotto har en mycket fin relation är ingen hemlighet. Daniel har medverkat i programmet vid flera tillfällen, mest minnesvärt kanske i Oktober 2021 under BingoLottos 30-årsjubileum, eller vid BingoLottos 25-årsjubileum där han framförde den egenskrivna BingoLotto-hyllningen ”Bingo Bingo Bingo”. Senaste gångerna vi fick glädjen att se Daniel i BingoLotto var under 2021 års Uppesittarkväll och vid sommarens premiär av BingoLotto Sommarkväll.

Den 31 december 2022, klockan 20:00 i TV4, ser du Daniel som en av våra nyårsvärdar i BingoLottos Nyårskväll!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade gäster i BingoLotto

Anders Jansson | Annika Andersson | Carin da Silva | Claes Malmberg | Thomas Petersson | Josefinito | AkvarellJohan Östling | Mauri Hermundsson | Pia Johansson

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Daniel Norberg

Keep on walking