Doktor Mikael

Mikael Sandström, soldoktorn eller doktor Mikael. Kärt barn har många namn. Och kär är han, hela Sveriges husläkare. Den 4 juli, 25 juli och 22 augusti 2021, kl. 20.00 i TV4, kommer han till BingoLottos Sommarkväll!

Doktor Mikael

Anders Mikael Ygge Sandström, för svenska folket känd som Soldoktorn eller doktor Mikael, är i grunden narkos- och akutläkare vid Lindesbergs lasarett. Han är vidare expert i Nyhetsmorgon i TV4 varje tisdag, driver podden "Utforska vården med Dr Mikael" med Vården.se och har de senaste åren vuxit fram som en Sveriges mest folkkära profiler i rutan.  

Men visste du att Sandström tidigare har medverkat i TV-programmet ”Expedition: Robinson”? Jo, det är sant. 2003 var året och han slutade på en femteplats. Han har även medverkat i program som ”Boston Tea Party” och ”Alla mot alla” med Filip och Fredrik. I ”Alla mot alla” deltog han i lag med radioprofilen och komikern Klara Doktorow. Han har även ett eget TV-program i sjuan tillsammans med Tilde de Paula Eby, ”Dr Mikael och Tilde”. 

Därtill har Sandström har även varit svensk mästare i Rock'n'roll-dans 1986.

2020 medverkade Sandström i TV4:s Let's Dance men valde så småningom att hoppa av för att istället fokusera på sitt arbete som läkare, i och med coronaviruspandemin. Han dansade med Malin Watson.

Den 4 juli, 25 juli och 22 augusti 2021, kl. 20.00 i TV4, kommer han till BingoLottos Sommarkväll!

KÖP BINGOLOTT!

I BingoLottos 30-årsjubileum, den 23 oktober, spelar vi fyra bingospel och kröner 30 extra miljonärer! Dessutom får vi besök av våra tidigare programledare och flera artister i världsklass! Vad väntar du på? Säkra din lott nu!