Doktor Mikael

Mikael Sandström, soldoktorn eller doktor Mikael. Kärt barn har många namn. Och kär är han, hela Sveriges husläkare. Den 31 december, kl.20.00 i TV4, gästar han i BingoLottos Nyårsbingo!

Doktor Mikael

Anders Mikael Ygge Sandström, för svenska folket känd som Soldoktorn eller doktor Mikael, är i grunden narkos- och akutläkare vid Lindesbergs lasarett. Han är vidare expert i Nyhetsmorgon i TV4 varje tisdag, driver "Läkarpodden" tillsammans med Tilde de Paula Eby och har de senaste åren vuxit fram som en Sveriges mest folkkära profiler i rutan.  

Men visste du att Sandström tidigare har medverkat i TV-programmet ”Expedition: Robinson”? Jo, det är sant. 2003 var året och han slutade på en femteplats. Han har även medverkat i program som ”Boston Tea Party” och ”Alla mot alla” med Filip och Fredrik. I ”Alla mot alla” deltog han i lag med radioprofilen och komikern Klara Doktorow. Han har även ett eget TV-program i sjuan tillsammans med Tilde de Paula Eby, ”Dr Mikael och Tilde”. 

Därtill har Sandström har även varit svensk mästare i Rock'n'roll-dans 1986.

2020 medverkade Sandström i TV4:s Let's Dance men valde så småningom att hoppa av för att istället fokusera på sitt arbete som läkare, i och med coronaviruspandemin. Han dansade med Malin Watson.

Den 31 december 2020, kl. 20.00 i TV4, välkomnar vi Doktor Mikael till BingoLottos Nyårsbingo!

Spel, nöje & miljoner!

Spelar du FärgFemman med Lotta den 17 januari? På scen hittar vi magiska Elisa Lindström och tillsammans spelar vi om 7,5 miljoner kronor! Och förresten, du har väl inte missat X4-lotten som fyrdubblar din vinst?