Doktor Mikael

Mikael Sandström, soldoktorn eller doktor Mikael. Kärt barn har många namn. Och kär är han, hela Sveriges husläkare. Fredag den 31 december 2021, kl. 20.00 i TV4, kommer han till BingoLottos Nyårsbingo!

Doktor Mikael

Anders Mikael Ygge Sandström, för svenska folket känd som Soldoktorn eller doktor Mikael, är i grunden narkos- och akutläkare vid Lindesbergs lasarett. Han är vidare expert i Nyhetsmorgon i TV4 varje tisdag, driver podden "Utforska vården med Dr Mikael" med Vården.se och har de senaste åren vuxit fram som en Sveriges mest folkkära profiler i rutan.  

Men visste du att Sandström tidigare har medverkat i TV-programmet ”Expedition: Robinson”? Jo, det är sant. 2003 var året och han slutade på en femteplats. Han har även medverkat i program som ”Boston Tea Party” och ”Alla mot alla” med Filip och Fredrik. I ”Alla mot alla” deltog han i lag med radioprofilen och komikern Klara Doktorow. Han har även ett eget TV-program i sjuan tillsammans med Tilde de Paula Eby, ”Dr Mikael och Tilde”. 

Därtill har Sandström har även varit svensk mästare i Rock'n'roll-dans 1986.

2020 medverkade Sandström i TV4:s Let's Dance men valde så småningom att hoppa av för att istället fokusera på sitt arbete som läkare, i och med coronaviruspandemin. Han dansade med Malin Watson.

BingoLottos Sommarkväll

Det senaste året har Sandström blivit ett alltmer välkänt ansikte i BingoLotto. I somras medverkade han i programmet hela tre gånger, då han tog sig an rollen som BingoLottos husläkare i BingoLottos Sommarkväll.  

Fredag den 31 december 2021, kl. 20.00 i TV4, välkomnar vi honom åter till rutan då han gästar BingoLottos Nyårsbingo!

 

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

Hur påverkar alkohol kroppen?

Doktor Mikael förklarar!

KÖP BINGOLOTT!

Den 22 maj bjuder vi in till ännu en miljontät afton i BingoLotto! Duttar du till dig en bil, en drömresa eller kontanter i massor? Klättrar du hela vägen på stegen eller får du en färgrik upplevelse i FärgFemman?