Doktor Mikael

Mikael Sandström, soldoktorn eller doktor Mikael. Kärt barn har många namn. Och kär är han, hela Sveriges husläkare. Den 10 juli 2022, kl. 19.30 i TV4, kommer han till BingoLottos Sommarkväll!

Doktor Mikael

Anders Mikael Ygge Sandström, för svenska folket känd som Soldoktorn eller doktor Mikael, är i grunden narkos- och akutläkare vid Lindesbergs lasarett. Han är även verksam som återkommande expert i Nyhetsmorgon i TV4, driver podden "Vårddjungeln" med Vården.se och har de senaste åren vuxit fram som en Sveriges mest folkkära profiler i rutan.  

Men visste du att Sandström tidigare har medverkat i TV-programmet ”Expedition: Robinson”? Jo, det är sant. 2003 var året och han slutade på en femteplats. Han har även medverkat i program som ”Boston Tea Party” och ”Alla mot alla” med Filip och Fredrik. I ”Alla mot alla” deltog han i lag med radioprofilen och komikern Klara Doktorow. Han har även haft ett eget TV-program tillsammans med Tilde de Paula Eby, ”Dr Mikael och Tilde”. 

Därtill har Sandström har även varit svensk mästare i Rock'n'roll-dans 1986.

2020 medverkade Sandström i TV4:s Let's Dance men valde så småningom att hoppa av för att istället fokusera på sitt arbete som läkare, i och med coronaviruspandemin. Han dansade med Malin Watson.

BingoLottos Sommarkväll

Det senaste året har Sandström blivit ett alltmer välkänt ansikte i BingoLotto. Förra sommaren medverkade han i programmet hela tre gånger, då han tog sig an rollen som BingoLottos husläkare i BingoLottos Sommarkväll. Ta del av vårt stora reportage från 2021 med Sveriges mest folkkära läkare här!

Den 10 juli 2022, kl. 19.30 i TV4, är Doktor Mikael åter aktuell i BingoLottos Sommarkväll!

 

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

Hur påverkar alkohol kroppen?

Doktor Mikael förklarar!

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!