Doktor Mikael

Mikael Sandström, soldoktorn eller doktor Mikael. Kärt barn har många namn. Och kär är han, hela Sveriges husläkare. Den 4 juli, 25 juli och 22 augusti 2021, kl. 20.00 i TV4, kommer han till BingoLottos Sommarkväll!

Doktor Mikael

Anders Mikael Ygge Sandström, för svenska folket känd som Soldoktorn eller doktor Mikael, är i grunden narkos- och akutläkare vid Lindesbergs lasarett. Han är vidare expert i Nyhetsmorgon i TV4 varje tisdag, driver podden "Utforska vården med Dr Mikael" med Vården.se och har de senaste åren vuxit fram som en Sveriges mest folkkära profiler i rutan.  

Men visste du att Sandström tidigare har medverkat i TV-programmet ”Expedition: Robinson”? Jo, det är sant. 2003 var året och han slutade på en femteplats. Han har även medverkat i program som ”Boston Tea Party” och ”Alla mot alla” med Filip och Fredrik. I ”Alla mot alla” deltog han i lag med radioprofilen och komikern Klara Doktorow. Han har även ett eget TV-program i sjuan tillsammans med Tilde de Paula Eby, ”Dr Mikael och Tilde”. 

Därtill har Sandström har även varit svensk mästare i Rock'n'roll-dans 1986.

2020 medverkade Sandström i TV4:s Let's Dance men valde så småningom att hoppa av för att istället fokusera på sitt arbete som läkare, i och med coronaviruspandemin. Han dansade med Malin Watson.

Den 4 juli, 25 juli och 22 augusti 2021, kl. 20.00 i TV4, kommer han till BingoLottos Sommarkväll!

SOMMARKVÄLL!

Du har väl inte missat årets stora nyhet? BingoLottos Sommarkväll! Ett somrigt bingo med strålande vinster, härliga gäster, massor av underhållning och så klart bingospel! Det kommer att bli en underbar bingosommar – häng med!