Johan Ståhl

Låt oss presentera Johan Ståhl. En vanlig kille, med ett ovanligt jobb. Efter att nyligen ha krönts som segrare i TV4:s succéproduktion ”Talang” är det nu, den 4 april kl. 18.00 i TV4, dags för denna visionär inom svensk magikonst att bjuda på nervkittlande och tillsynes oförklarliga trollkonster i BingoLottos Påskspecial!

Johan Ståhl

Johan Ståhl är Uppsalabo, men har samtidigt, i sitt arbete som fullblodsmagiker, hela världen som sin arbetsplats. Redan som fyraåring föll han ovillkorligt för trollkonstens magiska skimmer, då han såg en man trolla fram godis ur eld. Idag har Johan gjort 122 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood och bland annat vunnit silver och brons i VM 2009 och 2012. Under sin långa och framgångsrika karriär har han uppträtt på otaliga företagsevent, galor och TV-inspelningar. På sistone har han även jobbat en hel del utomlands, i USA, Kina, Korea, Japan, Italien, England, Spanien osv. Johan är även arrangör för Uppsala Magic & Comedy festival, där han själv uppträder under det innovativa artistnamnet Johan Ståhl. Han är även kursansvarig för västvärldens första högskoleutbildning för proffsmagiker.

Talang 2021

Efter en rafflande säsong står det nu, sedan en tid tillbaka, klart: trollkarlen Johan Ståhl blev årets vinnare av ”Talang”. Med sina konster lyckades han trollbinda såväl juryn som svenska folket, om och om igen. Finalakten hade han lagt ner 1000 timmars jobb på och i sitt trolleritrick involverade han hela juryn med hjälp av ett hjärter två-kort, bowling, ett lejon och en Bert Karlsson. På påskdagen kommer han att visa numret han planerade att köra i Talangs semifinal, dit han aldrig gick, eftersom han skickades raka vägen till final!

Den 4 april, kl. 18.00 i TV4, väntas Johan trollbinda den svenska publiken ytterligare då han äntrar scenen i BingoLotto tillsammans med magiker-kollegan Håkan Berg!

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?