Håkan Berg

Med en perfekt avvägd mix av humor och magi har showgurun Håkan Berg etablerat sig som artist av absolut högsta rang. Med högt tempo och kvalitet in i minsta detalj väntas han den 4 april, kl. 18.00 i TV4, bjuda på en show du sent ska glömma i BingoLottos Påskspecial!

Håkan Berg

Håkan Berg startade sin artistiska karriär tidigt. Att stå i strålkastarljuset föll sig helt naturligt och från att ha varit klassens clown under sin skolgång började han som tonåring måla med en bredare pensel. Humorn fick större plats och succén skulle snart visa sig ett faktum. Han flyttade redan som 18-åring till Stockholm för att läsa vid Calle Flygare Teaterskola och det dröjde inte länge innan Håkan, som den yngsta någonsin, fick jobb som komiker och trollkarl på nöjeskrogen Wallmans Salonger.

Håkan blev snabbt ett mycket uppskattat inslag i showerna och hade redan som 20-åring gjort fler än 600 bejublade föreställningar. Med en enorm showrutin i ryggen gick han sedan vidare mot nya mål och har under de senaste 15 åren hunnit med bland annat showturné tillsammans med Martin Stenmarck, flera TV-framträdanden, barnprogram, hundratals företagsuppdrag samt ett flertal egna showproduktioner.

Håkan har genom åren inte bara utvecklat en utan flera av sina talanger och skapat en showföreställning där han blandar humor, musik och magi på sitt eget speciella sätt. Ett sätt som inte bara gör honom till en unik artist utan till en helt unik enmansshow. Nu är Håkan Berg redo att leverera sin bästa show hittills.

Den 4 april, kl. 18.00 i TV4, tar han plats i rutan och bjuder på show i världsklass tillsammans med magiker-kollegan Johan Ståhl!

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade gäster i BingoLotto

Carl-Einar Häckner | Brynolf & Ljung | Martin Lundström & Jim Folsom

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?