Lillasyster

Efter lyssnarsuccén i Melodifestivalen står det klart att Lillasyster, minst sagt, är att räkna som ett av Sveriges främsta hårdrocksband. Lördagen den 23 oktober, kl. 20.00 i TV4, välkomnar vi dem med glädje till BingoLottos 30-årsjubileum!

Lillasyster

Lillasyster bildades i Göteborg 2006 och sedan smyckat sitt cv med sex album och miljontals spelningar på Spotify. Debutalbumet med titeln ”Hjärndöd musik för en hjärndöd generation” gavs ut 9 maj 2007. I oktober 2007 släpptes en video med Rihanna-covern ”Umbrella”. Med den hamnade Lillasyster den 3 november 2007 för första gången på Trackslistan och låten har i skrivande stund spelats makalösa 10 miljoner gånger på Spotify.

Under 2011 spelade bandet in låten "Till Scandinavium". Låten är specialskriven för hockeylaget Frölunda HC och spelas när laget åker in på isen. Martin Westerstrand som är sångare i bandet fick även sjunga svenska nationalsången live på en match mellan Frölunda och Luleå.

Melodifestivalen 2021

2021 deltog bandet i Melodifestivalen med låten "Pretender". Bidraget hyllades flitigt och frekvent av såväl kritiker som den svenska publiken, och belönades med en plats i ”Andra chansen”. Låten, som i mångt och mycket blev folkets favorit, har idag spelats över 6,8 miljoner gånger på Spotify.

Den 23 oktober, kl. 20.00 i TV4, tar de plats i rutan och bjuder på show tillsammans med Mariette från BingoLottos stora 30-årsfest!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

Jubileumslotter

Vinner du enkelt, X2 eller X3?

Köp dina jubileumslotter
Allt om 30-årsjubileet

Vinstregn och storslagna gäster

Allt om jubileumsfesten
Lillasyster

Pretender