BingoLottos 30-årsjubileum

Lördag den 23 oktober 2021, kl. 20.00 i TV4, firar BingoLotto 30 år! Detta ska vi naturligtvis fira med en riktigt stor 30-årsfest som kommer innehålla allt ifrån scenframträdanden från några av Sveriges största artister till 30 extra miljonärer! Festen kommer dessutom att gästas av tidigare programledare som varit med på BingoLottos fantastiska resa. Du är väl med oss och firar?

Jubileumslotter

Vinner du enkelt, X2 eller X3?

Köp dina jubileumslotter
Lotta Engberg

Kvällens värdinna

LÄS MER OM LOTTA
Stefan Odelberg

Kvällens värd

LÄS MER OM STEFAN
Jubileumslotto

Blir du en av 30 extra miljonärer?

Allt om jubileumslotto
30 makalösa år

Programledare genom åren

Läs blogginlägget
Kvällens festligaste app

Upptäck appen

Lotter till 30-årsjubileet 

Under jubileumskvällen kommer vi att spela ettans, tvåans, treans och fyrans bingo. Du väljer själv om du vill spela med en enkellott, en bingolott X2 som ger två gånger vinsten eller en bingolott X3 som ger dig hela tre gånger vinsten. 

Här kan du köpa dina digitala bingolotter till 30-årsjubiléet!

BingoLotto firar 30 år 2021

30 extra miljonärer

Att BingoLottos 30-årsfest kommer att bli något utöver det vanliga råder det inga tvivel om. Kvällen kommer bland annat innefatta ett vinstregn som helt saknar motstycke i BingoLottos historia. Inte nog med att det blir 4 spänningsfyllda bingospel där du kan vinna allt ifrån kontanter till bilar och heminredning – festkvällen till ära vankas dessutom ett unikt jubileumslotto där 30 extra miljonärer kommer att koras! Det enda du behöver för att ha chansen till att bli en av dessa är en bingolott. Detta, kära bingovänner, kallar vi att ta festen till en helt ny nivå!

BingoLottos övriga spelmoment hittar du här!

Kvällens artister

Vad vore väl en 30-årsfest utan musik? Varje vecka gästas BingoLotto av fantastiska artister och jubileumskvällen är naturligtvis inget undantag! Med en smällkaramell full av dynamiska duetter från några av landets mest folkkära artister och musikaliska tidsresor kan vi garantera att det blir en episk musikafton för alla smaker. Låt oss med glädje och stolthet presentera de artister som kommer att göra BingoLottos 30-årsfest till en oförglömlig musikupplevelse!

Carola

Låtskrivare och världsartist. Trefaldig vinnare av Melodifestivalen. Schlagerdrottning. Efter 40 år i branschen har Carola många imponerande kännetecken. Idag spelas hennes hitlåtar fortfarande frekvent i olika sammanhang och med hennes senaste tappning av den magnifika låten ”Säg mig var du står” ihop med Zara Larsson klättrade hon förra året än en gång upp till plats ett på Svensktoppen.

2006 var senaste gången Carola medverkade i BingoLotto. Nu, 15 år senare, blir det ett kärt återseende när hon intar scenen på BingoLottos 30-årsjubileum!

Läs mer om Carola här.

Eric Gadd

1987 debuterade han med albumet ”Hello!”. Efter tretton album med låtskatter som ”Do You Believe in Me” och ”The Right Way”, tre grammisar, otaliga turnéer och skivor som sålt såväl guld som platina kan han definitivt tituleras som en mästare inom sin genre.

Gör dig redo för att gunga loss under kvällen, då Gadd kommer och förgyller festen med sin underbara scennärvaro och enastående soulröst!   

Läs mer om Eric Gadd här.

Lillasyster & Mariette

Med en förtrollande personlighet, en oumbärlig scennärvaro och magiskt dansanta popmelodier har Mariette bistått sin publik med magiska framträdanden ända sedan hennes stora genombrott i Idol år 2009.

Lillasyster har, efter lyssnarsuccén i Melodifestivalen, bevisat att de minst sagt är att räkna som ett av Sveriges främsta hårdrocksband. Göteborgsbandet, som bildades 2006, kan idag smycka sitt CV med såväl sex album som miljontals spelningar på Spotify.

Under jubiléet kommer vi att få höra Lillasyster och Mariette i en oslagbar kombo på scen när de sjunger upp i gemensamma stämmor!

Läs mer om Lillasyster och Mariette här.

Vikingarna, Christer Sjögren & Lotta Engberg

Vad klingar bättre än Vikingarna tillsammans med Christer Sjögren? Få saker, om du frågar oss. Vikingarna, som med nära 50 år i branschen, är helt klart en av de allra största stjärnorna på dansbandshimlen. Mängder av framträdanden i både svenska och internationella TV-sammanhang, miljontals sålda skivor och ett fyrtiotal låtar på Svensktoppen är bara ett axplock från det kultförklarade bandets meritlista.

Christer Sjögren är sedan 2004 verksam som framgångsrik soloartist, men efter 26 år som sångare i Vikingarna är de forna bandkollegorna goda vänner och ger sig vid givna tillfällen ut på gemensamma spelningar. BingoLottos 30-årsjubileum är lyckligtvis ett sådant tillfälle. Christer kommer dessutom äntra scenen för en magisk duett tillsammans med vår allas Lotta Engberg! 

Läs mer om Vikingarna här.

BingoLottos programledare

Under årens lopp har BingoLottos programledarroll fyllts av flera välkända ansikten som varje söndag tagit emot fantastiska gäster och artister, skött bingospelen och delat ut storslagna vinster till svenska folket – i direktsändning framför hundratusentals tittare. Sedan 2020 utgörs den rådande programledarduon av magikern tillika underhållaren Stefan Odelberg och den glädjespridande dansbandsdrottningen Lotta Engberg som varannan vecka turas om att leda programmet – förutom på storkvällar, då radarparet allt som oftast förenas och gör succé i rutan tillsammans.

Läs om hur Lotta och Stefan minns BingoLottos premiärår här!

30-arsjubileum-bingolotto-lotta-stefan-585x300.jpg

Nu laddar både Stefan och Lotta ordentligt för 30-årsjubiléet. Den stora festen kommer naturligtvis även att gästas av tidigare programledare som varit med och gjort BingoLotto till ett enormt uppskattat program och en del av svensk TV-kultur! Lasse Kronér, Ingvar Oldsberg, Marie Serneholt, Rickard Olsson och "ansiktet utåt" för BingoLotto – Leif Loket Olsson – är några av de välkända programikoner som kommer att dyka upp i rutan under kvällen. 

Minns du vilka fler som varit programledare för BingoLotto? Här kan du läsa om alla som en gång i tiden styrt bingoskutan!

Föreningslivet 

BingoLotto är en del av Folkspel, som sedan starten 1991 har samlat ihop över 17 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Vi brinner för att skapa glädje för människor och är därför oerhört stolta över att vi ger allt vårt överskott till våra kämpande föreningar, samtidigt som vi varje vecka skapar vinstglädje och gemenskap tillsammans med er bingospelare – här på bingolotto.se, i våra sociala kanaler och i programmet, förstås.

 

bingolotto-30-arsjubileum-logo-guld-500x500.png