Madeleine Westin

I snart 30 år har hon med strålande värme och professionalism presenterat vädret för oss i TV4:s Nyhetsmorgon och kan idag titulera sig som en riktig legend i rutan. Den 3 juli 2022, klockan 19.30 i TV4, hälsar Madeleine Westin på i BingoLottos Sommarkväll!

Madeleine Westin

Utöver rollen som en mycket uppskattad meteorolog i Sveriges mest kända morgonprogram förfogar ”Väder-Madde” över flera arbetstitlar. Hon har en bred bakgrund inom forskning och har bland annat deltagit på en Nordpolsexpedition på isbrytaren Oden, där hon själv bevittnat klimatförändringarnas påverkan. Madeleine är även föreläsare inom retorik, kapten i Försvarsmakten samt rådgivare och vädertaktiker till professionella kappseglare.

Boksuccé

Sedan sitt första boksläpp 2004 är hon dessutom författare och har idag släppt tre storsäljande böcker – ”Vädret med Madeleine Westin Bergh”, ”Vädret ombord – Praktiskt för båtägare” och ”Vilket väder! – Sveriges klimat i förändring”.

Sommar i P1

2009 fick hon dessutom det ärofyllda uppdraget att sommarprata i det populära radioprogrammet ”Sommar i P1”, där hon delar med sig om sina erfarenheter och äventyr inom Försvarsmakten och TV4 – med allt ifrån dopp på Nordpolen till hur man får tiden att räcka till.

Den 3 juli 2022, klockan 19.30 i TV4, hälsar vi Madeleine Westin välkommen till årspremiären av BingoLottos Sommarkväll. Hur ser hennes förväntningar ut inför premiärkvällen? Vilket väder föredrar hon personligen? Och vad har hon för relation till BingoLotto i stort? Ta del av intervjun med Sveriges mest folkkära TV-meteorolog här!

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!