Paraden

Den 6 januari går världspremiären av stapeln för "Paraden" – en sprillans ny musikalisk showrevy som utgör en härlig mix av glädjande humor, nyskriven musik och välkända hits. Sonny Enell, Sandra Boman och Alexander Korenado är en del av den talangfulla ensemblen och den 14 januari, klockan 18.30 i Sjuan och på TV4 Play, välkomnar vi dem till BingoLotto!

Paraden

En riktig glädjeparad är att vänta då showrevyn "Paraden" intar scenen i Nöjeshallen i Varberg under 10 tillfällen med start den 6 januari 2024. Utöver den succéartade skådespelarenseblen, som består av Annika Andersson, Mikael Riesebeck, Jeanette Capocci, Sonny Enell, Sandra Boman och Alexander Korenado, har man även kryddat upp upplevelsen med ett förstklassigt 6-mannaband. Regin står Annika Andersson för och den nyskrivna musiken är skapad av kapellmästare Carl-Oscar Korenado. Det blir helt klart en föreställning fullpackad med underbar musik och humor av första klass!

”Detta är ett gyllene tillfälle att få göra en blandning av gamla och nya karaktärer i fritt spel. Vi kommer låta fantasin flöda och skapa nåt galet som vi tycker är roligt. Musik och komik är sjukt bra komponenter ihop och förutom ensemblen smäller vi till med ett stort band. Det känns nästan overkligt att vi fått ihop ett gäng med så mycket musikaliskt och humoristiskt kapital.” – Annika Andersson. 

Mitt under showperioden väntar dessutom, till vår stora förtjusning, ett besök i BingoLotto! Den 14 januari 2024, klockan 18.30 i Sjuan och på TV4 Play, kommer Sonny Enell, Sandra Boman och Alexander Korenado och gästar oss i studion. Missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?