Annika Andersson

Med en ojämförbar tajming och en unik känsla för komik i alla dess former har skådespelaren och komikern Annika Andersson ofta och av många betraktats som Sveriges roligaste kvinna. Den 23 december, kl. 19.30 i TV4, bjuder hon på rim av högsta rang i BingoLottos Uppesittarkväll!

Annika Andersson

Under sin mångåriga karriär i underhållningsbranschens trogna tjänst har Annika Andersson, som nyligen bytte namn till Korenado, hunnit med mer än de allra flesta. Hon har vunnit privatteaterpriset Guldmasken tre gånger – för bästa kvinnliga skådespelare år 2002 i ”Dagens dubbel” och år 2008 i ”Otroligt het!”, samt bästa kvinnliga biroll år 2001 i ”Inte nu, älskling!”.

Förutom flera uppsättningar av Stefan Gerhardsson och Krister Claesson på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg och med Thomas Petersson, har hon smyckat sitt cv med medverkanden i succéproduktioner som bland annat ”Full frys”, ”Hon och Hannes”, ”Time out” och ”Parlamentet”.

Julkalendern 2020

Annika är just nu rykande aktuell med årets julkalender på SVT. I årets upplaga, som går under titeln ”Mirakel”, upptäcker Annika och Johan Glans karaktärer ett konstgjort svart hål på vinden av sin herrgård. Där skapas ett maskhål genom tiden som binder samman december 2020 med exakt samma dag, timme och sekund som hundra år tidigare. Av misstag sugs en flicka in i hålet och byter plats med dottern i familjen som levde där 1920.

 

Den 23 december 2020, kl. 19.30, välkomnar vi Annika till BingoLottos Uppesittarkväll!

KÖP BINGOLOTT!

Den 22 maj bjuder vi in till ännu en miljontät afton i BingoLotto! Duttar du till dig en bil, en drömresa eller kontanter i massor? Klättrar du hela vägen på stegen eller får du en färgrik upplevelse i FärgFemman?