Peter & Bruno

De har medverkat i en mängd TV-program, uppträtt i fullsatta konserthus med sina egenskapade produktioner och spelat huvudroller i bejublade musikaler runtom i Europa. Oavsett vilken scen Peter och Bruno äntrar tycks de alltid få taket att lyfta. Fredag den 31 december 2021, kl. 20.00 i TV4, ser vi den talangfulla duon i BingoLottos Nyårsbingo!

Peter och Bruno

Framgångsduon Peter och Bruno består av Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis. De båda förfogar över en välsvarvad historik när det kommer till showbiz och räknas helt klart som två av Sveriges största musikalstjärnor. Peter verkar som både rocksångare, gitarrist, musikalartist och Queentolkare. Han har medverkat i rosade uppsättningar som bland annat Champions of Rock, Jersey Boys, Rhapsody In Rock och We Will Rock You – för att bara nämna några. Med den sistnämnda, på West End i London och i huvudrollen som Galileo, gjorde han över 800 föreställningar. Peter har dessutom synts i TV-program som Så ska det låta, Sing-A-Long, Idrottsgalan och inte minst i Magnus Roudén och Gunnar Ernblads dokumentär ”Rösten från Sankt Anna – Peter Johansson”. Även Bruno har ett välfyllt bagage av betydande roller inom såväl klassiska som moderna musikaler, varav Spelman på taket, West Side Story, Rock of Ages och American Idiot är några exempel.

Tillsammans har duon dessutom släppt ett flertal singlar samt studioalbumet "Back to You" och livealbumet "Peter & Bruno (Live På China)". 

Peter & Bruno – Back on Tour

Sedan Peter och Bruno fyllde ett stort antal konserthus med en oförglömlig liveshow 2017 har efterfrågan om en uppföljare varit enorm. Nu är det äntligen dags – 2022 åker duon på en Sverigeturné, som säkerligen kommer att resultera i en härlig mix av gåshud och fullt ös.

Det är med stolthet vi kan presentera att Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis kommer till BingoLottos Nyårsbingo den 31 december 2021, kl. 20.00 i TV4!

 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt.

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Peter & Bruno

Dancing On The Ceiling