Nyårsbingo den 31 December

Den 31 december bjuder vi in dig till BingoLottos Nyårskväll, som håller dig sällskap hela vägen över tolvslaget! Det blir en magisk festkväll fylld av musik, underhållning, och så klart – massor av bingo. Fira in det nya året tillsammans med BingoLotto, som går av stapeln kl. 20.00 i TV4!

Köp din Nyårslott

Vinner du enkelt, X2 eller X3?

Köp Nyårslotter
Årets viktigaste app

Upptäck appen
Hålltider för Nyår

Kvällens viktigaste klockslag!

Till hålltiderna
Lotta Engberg

Kvällens programledare

Lär känna Lotta
Daniel Norberg

Kvällens programledare

Lär känna Daniel
Samuel & Sarah

Lär känna duon
Bo Kaspers Orkester

Lär känna Bo Kaspers
Andreas Lundstedt

Lär känna Andreas
Katia Mosally

Lär känna Katia
Maria Sur

Lär känna Maria
Albin Lee Meldau

Lär känna Albin
Nyårsmeny

Den perfekta middagen till Nyårsbingot

Till menyn
Sälj digitala lotter

Så funkar digital föreningsförsäljning

Jag vill veta mer

Nyår. En stor och viktig högtid för många och en kväll som kan firas på lite olika sätt. Mysiga middagar, storslagna fester och så klart med bingospel. BingoLottos Nyårsbingo håller dig sällskap hela vägen över tolvslaget och tillsammans med dig anordnar vi Sveriges kanske bästa nyårsfest. 

Fira tolvslaget tillsammans med BingoLotto

Ända sedan 2012 har familjer och vänner samlats framför tv:n för att fira nyår tillsammans med BingoLotto. Ett nyårsfirande som blivit mer och mer populärt och som 2018 blev ännu bättre då nyårsprogrammet förlängdes, så att även tolvslaget inkluderades i programmet. Det betyder att det nya året firas in under mer än fyra timmar. 

Vi spelar under kvällens gång fyra bingospel med flera spännande spelmoment och får dessutom fint besök av spännande gäster och artister. Strax innan tolvslaget räknar vi ner tillsammans och firar därefter in årets första miljonär. Vi utlovar ett nyårsfirande med mycket skratt, underhållning och glädje. På vår sajt hittar du som alltid digitala bingolotter oavsett om du vill spela på en enkel- eller dubbellott

Oavsett hur du spelar bingo denna afton, kom ihåg – när vi spelar tillsammans är ingen ensam! 

Nyårsbingo – en viktig kväll för föreningar

BingoLottos Nyårsbingo är precis som Uppesittarkvällen och Påskbingot en viktig kväll för Sveriges föreningar, klubbar, förbund och organisationer då du för varje bingolott du köper stödjer alla sveriges klubbar och föreningar. Du kan dessutom välja att stödja din favoritförening, direkt via din favoritklubb, eller din favoritförenings unika länk.