BingoLottos Nyårsbingo den 31 December

Den 31 december bjuder vi in dig till BingoLottos Nyårsfirande! En kväll fylld av musik, underhållning, och så klart – massor av bingo!

Nyår. En stor och viktig högtid för många och en kväll som kan firas på lite olika sätt. Mysiga middagar, storslagna fester och så klart med bingospel. BingoLottos Nyårsbingo håller dig sällskap hela vägen över tolvslaget och tillsammans med dig anordnar vi Sveriges kanske bästa nyårsfest. 

Fira tolvslaget tillsammans med BingoLotto

Ända sedan 2012 har familjer och vänner samlats framför tv:n för att fira nyår tillsammans med BingoLotto. Ett nyårsfirande som blivit mer och mer populärt och som 2018 blev ännu bättre då nyårsprogrammet förlängdes, så att även tolvslaget inkluderades i programmet. Det betyder att det nya året firas in under mer än fyra timmar. En fullspäckad kväll fylld med underhållning, bingo och fantastiska artistframträdanden.

Nyårsbingo – en viktig kväll för föreningar

BingoLottos Nyårsbingo är precis som Uppesittarkvällen och Påskbingot en viktig kväll för Sveriges föreningar, klubbar, förbund och organisationer då de får överskottet från all lottförsäljning.

 

BINGOLOTTOS NYÅRSBINGO 
Nyårsafton den 31 december har blivit en given storkväll för oss på BingoLotto! En storslagen kväll där du har möjlighet att fira in det nya året tillsammans med oss och resten av Sverige. Vi spelar under kvällens gång fyra bingospel med flera spännande spelmoment och får dessutom fint besök av spännande gäster och artister. Strax innan tolvslaget räknar vi ner tillsammans och firar därefter in årets första miljonär. Vi utlovar ett nyårsfirande med mycket skratt, underhållning och glädje. På vår sajt hittar du som alltid digitala bingolotter, oavsett om du vill spela på en enkel- eller dubbellott. 

BingoLottos Nyårsbingo är en extra viktig omgång för alla våra klubbar och föreningar då du för varje bingolott du köper stödjer du alla sveriges klubbar och föreningar. Men du vet väl att du kan välja att stödja din favoritförening? Köp bingolotter direkt av din favoritklubb, eller använd föreningens länk för lottköp. Tack för att du är med och stärker svenskt föreningsliv!

TOLVSLAGET MED BINGOLOTTO
Oavsett hur du spelar bingo denna afton, kom ihåg – när vi spelar tillsammans är ingen ensam!