Nyårsbingo den 31 December

Den 31 december bjuder vi in dig till BingoLottos Nyårsfirande som håller dig sällskap hela vägen över tolvslaget! En magisk festkväll fylld av musik, underhållning, och så klart – massor av bingo! Fira in det nya året tillsammans med BingoLotto!

Nyår. En stor och viktig högtid för många och en kväll som kan firas på lite olika sätt. Mysiga middagar, storslagna fester och så klart med bingospel. BingoLottos Nyårsbingo håller dig sällskap hela vägen över tolvslaget och tillsammans med dig anordnar vi Sveriges kanske bästa nyårsfest. 

Fira tolvslaget tillsammans med BingoLotto

Ända sedan 2012 har familjer och vänner samlats framför tv:n för att fira nyår tillsammans med BingoLotto. Ett nyårsfirande som blivit mer och mer populärt och som 2018 blev ännu bättre då nyårsprogrammet förlängdes, så att även tolvslaget inkluderades i programmet. Det betyder att det nya året firas in under mer än fyra timmar. 

Vi spelar under kvällens gång fyra bingospel med flera spännande spelmoment och får dessutom fint besök av spännande gäster och artister. Strax innan tolvslaget räknar vi ner tillsammans och firar därefter in årets första miljonär. Vi utlovar ett nyårsfirande med mycket skratt, underhållning och glädje. På vår sajt hittar du som alltid digitala bingolotter oavsett om du vill spela på en enkel- eller dubbellott

Oavsett hur du spelar bingo denna afton, kom ihåg – när vi spelar tillsammans är ingen ensam! 

Nyårsbingo – en viktig kväll för föreningar

BingoLottos Nyårsbingo är precis som Uppesittarkvällen och Påskbingot en viktig kväll för Sveriges föreningar, klubbar, förbund och organisationer då du för varje bingolott du köper stödjer alla sveriges klubbar och föreningar. Du kan dessutom välja att stödja din favoritförening, direkt via din favoritklubb, eller din favoritförenings länk för lottköp. Tack för att du är med och stärker svenskt föreningsliv!