Sissel Kyrkjebø

Kombinationen av en enastående röst och ett förtrollande scenspråk har gjort Sissel Kyrkjebø till en oerhört eftertraktad artist världen över. Fredagen den 24 juni 2022, kl. 20.00 i TV4, gör vi plats för henne i rutan under BingoLottos Midsommarbingo!

Sissel Kyrkjebø

Att Sissels röst anses vara en nationell skatt i Norge är inte särskilt förvånande. Hon släppte sitt första soloalbum vid 16 års ålder och har sedan dess haft enorma framgångar såväl i Norge som internationellt. Under sin gedigna karriär har hon samarbetat med artister som Diana Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel och José Carreras, för att bara nämna några. Hennes röst känns också starkt igen från filmer som "Titanic", ”Sagan om ringen” och inte minst som Ariel i ”Den lilla sjöjungfrun”.

"Reflections"

Under 2019 och 2020 släppte Sissel en stor och anmärkningsvärd samling tidlösa kärlekslåtar. Projektet heter ”Reflections” och innehåller hela 52 låtar från 1920-talet och framåt. Till var och en av låtarna har hon dessutom släppt en musikvideo och en intervjuvideo som fansen kan se via hennes hemsida och på sociala medier.

Sissels jul

Få norska artister har en så stark koppling till julen som Sissel. Sedan 1987 har hon släppt 8 julalbum och flera julsinglar. Genom åren har hon dessutom haft flera julkonserter runtom i Europa och bara i Norden har konserterna lockat över en miljon åskådare, vilket är ett svårslaget rekord. I samband med ”Sissels jul” i fjol släppte hon även en nordisk och en engelsk EP med traditionella jullåtar. Julen 2022 är Sissel åter aktuell med ”Sissels jul” i Norge, Sverige, Danmark och Tyskland. 

I år har Sissel Kyrkjebø även en stark koppling till en annan kär högtid – nämligen midsommar! Den 24 juni 2022, kl. 20.00 i TV4, ser vi henne i BingoLottos Midsommarbingo!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Sissel Kyrkjebø

Så skimrande var aldrig havet