The Boppers, Brolle & Rockabilly Fabulous

Internationella framgångar, mängder av utsålda föreställningar, miljontals spelningar på Spotify och högsta klassens Rock’n’Roll à la 50- och 60-tal. Med dessa komponenter utgör The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous ett genialiskt musikteam. I augusti släppte de låten ”I Surrender” tillsammans och med start i november ger de sig ut på en gnistrande julturné med rocktema genom hela landet. Den 3 oktober, kl. 18.00 i TV4, får vi uppleva deras fantastiska stämmor på BingoLottos scen!

The Boppers

I över fyrtio år har de omåttligt taktfulla The Boppers levererat spelglädje och energi runtom i världen. Med en ton som härrör ur 50- och 60-talets Rock'n Roll har man spelat till sig en definitiv plats i publikens hjärtan.

Med devisen ”Keep on Boppin!” i ryggen har bandet, efter över 4 decennier i Rock'n Roll-genrens tjänst, vuxit fram som ett av mest framgångsrika banden av sitt slag, såväl nationellt som internationellt. Genombrottet kom 1979 med debutalbumet ”Number One”, som såldes i 460 000 exemplar, vilket räknas som ett av Sveriges mest sålda genom tiderna. Detta följt av en sommarturné med över 120 spelningar på tre månader, skrikande fans och poliseskort. ”Bopper-manian” var därmed initierad. Med hitlåtar som  ”Kissing in the moonlight”, Jeannie's coming back”, och ”Who's gonna follow you home” har det 50- och 60-talsinfluerade bandet än idag en definitiv plats i publikens hjärtan – vilket inte minst statistiken över spelningar på Spotify intygar. I skrivande stund har bandet nästan 200 000 lyssnare varje månad och flera av låtarna har flera miljoner spelningar!

Läs mer om The Boppers här!

Brolle

Med 20 år i branschen, en lysande scennärvaro och mängder av hyllade föreställningar i ryggen har rockkungen från Norrland blivit en stor publikfavorit från norr till söder.

För 20 år sedan tog han Sverige med storm när han debuterade som musiker i TV-programmet "Popstars". Med sina karismatiska framträdanden och en autentisk röst som alltid levererar ljuv musik i Rock’n’Rollens tecken kan Brolle idag titulera sig som en av Sveriges mest omtyckta musiker. ”Playing With Fire”, ”Watching the Stars” och ”Det är hon” är några av den norrländska stjärnans låtar, som tillsammans avnjutits över 11 miljoner gånger på Spotify. Brolle har dessutom medverkat i Körslaget, tävlat i Melodifestivalen, turnerat med utsålda shower och blivit nominerad till tre grammisar på ett och samma år!

Rockabilly Fabulous

Med en show präglad av enorm glädje, energi och musikalitet lämnar Rockabilly Fabulous aldrig någon besviken, och gör det uteslutande omöjligt för sin publik att sitta still.

FABulous utgörs av Frida Brunzell, Ann Björling och Beatrice Robertsson, som samtliga förfogar över gedigna musikaliska meritlistor. Till deras cv:n hör erfarenheter från t.ex. Melodifestivalen, Let’s dance, utlandsturnéer och Wallmans salonger. Med sina samlade erfarenheter bjuder de sin publik på sång, dans och musik i absolut toppklass och har vuxit fram som självklara fanerbärare för sin genre. Inte sällan, som gruppen namn avslöjar, bjuder de på 50-talsmelodier, men i en uppenbart modern anda. En smittande spelglädje och högklassiga Rockabilly-toner är mer regel än undantag.

Läs mer om Rockabilly Fabulous här!

Den 3 oktober, kl. 18.00 i TV4, rockar The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous loss i rutan från BingoLottos scen!

 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 14 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?