Kärlek och glädje även i år

BingoLottos BingoBerra BingoBerra 2022-07-07

Det finns anledningar till att Agneta Sjödin ser fram emot juli och augusti. – Direktsändning. Semester-Sverige. Caspers energi, allt runt omkring, säger en programledare för BingoLottos Sommarkväll.

I fjol var det premiär. Under sju söndagskvällar i ljuvligt väder och i västkustsk havsmiljö ledde Agneta Sjödin och Casper Janebrink sommareditionen av BingoLotto.

Det gav mersmak även för en mycket erfaren TV–profil.

– Ska bli härligt att komma till Göteborg och Askim för att köra igen. Det var både kärlek och glädje förra sommaren, det vill vi bjuda på även i år, säger Agneta, som haft en hektisk vår med bland annat inspelning av Fångarna på Fortet och ett hemligt TV–projekt i norra Sverige.

3 juli (19.30–21.00 i TV4) är det dags att dra i gång en sommarkväll utöver det vanliga.

Med livepublik i solstolar eller på filt. Med TV-tittare i stugan. Med spel, artister, underhållning och två profiler som verkligen trivs tillsammans.

Inte minst ser Agneta nämligen fram emot att åter jobba ihop med herr Janebrink från Arvingarna.

– Det känns verkligen som en perfekt match. Casper ger en sådan härlig och skön energi. Han är så äkta och förställer sig aldrig. För min del handlar det om att hålla balansen, helt enkelt. Att hantera de oförutsedda incidenter som händer även hos oss. 31 år i branschen innebär förhoppningsvis någon form av trygghet, säger Agneta.

Läs mer om Agneta här.

Tillbaka till bloggen


Arkiv