Lördag Live är här – allt om nya lördagsfesten!

BingoBloggens Malin! BingoMalin 2022-12-29

Den 7 januari 2023 väntar nypremiär för BingoLotto. Vi återgår till vårt ursprung – lördagskvällar som under 90-talet blev heliga med BingoLotto och ”Loket”, och bjuder våra tittare på mer underhållning och mer bingo. Lördag Live är här!

Det nya året kommer med en hel del nyheter. BingoLotto byter kanal och dag och får längre sändningstid med mer plats för underhållning, musik och bingo. Nya programinslag och spel är på ingång. Mycket är nytt, men mycket kommer också kännas lika bekant och tryggt som vanligt.

Lördag Live

Från och med nu kommer BingoLotto varva upp på lördagskvällen så att du kan varva ner. Låt BingoLotto bli den självklara inledningen på lördagskvällen och helgen! Vår nya sändningstid är mellan 18 och 20 på lördagar i Sjuan, och såklart alltid på TV4 Play. I Lördag Live har vi inget avbrott för nyhetssändning vilket ger oss längre sändningstid. Tid som kommer fyllas med underhållning, musik och bingo – allt det där som är kärnan i BingoLotto!

Och även om BingoLotto nu kommer sändas i Sjuan, kommer våra storomgångar som Uppesittarkvällen, Nyårsbingo, Påskbingo och Midsommarbingo fortsatt att sändas i TV4.

Dessutom kommer det finnas plats för fler inslag från vårt kära föreningsliv, det som är hela anledningen till att BingoLotto finns till. Sedan starten 1991 har BingoLotto kunnat betala ut över 17,5 miljarder kronor till de klubbar och organisationer som sålt lotter från Folkspel, och mer ska det bli framöver!

lotter-lordag-live-bingolotto-450x300(2).jpg

Dubbelbingo på treans bingo och FärgFemman på raden

Gör dig beredd på ännu mer bingo – på treans bingo kommer det nämligen finnas dubbla bingobrickor som ska duttas samtidigt. Dessutom finns FärgFemman med som vinst på raden på varje bricka. Här har alla med lott chans att få stå i studion nästkommande lördag och spela FärgFemman live!

En nygammal favorit som är tillbaka är finalspelet ”Högre eller lägre” där spelaren har chans att vinna hela två miljoner kronor. Spelet spelas med 13 vanliga spelkort där den lägsta valören är två och den högsta, ess, är 14. Korten ligger nedåtvända och det gäller för spelaren att gissa om nästkommande kort som vänds upp är högre eller lägre än det senast uppvända kortet. Så länge spelaren gissar rätt får den fortsätta. Ett gissningsfel är okej, men gissar spelaren fel två gånger förlorar man den inspelade vinsten och landar på en grundvinst på 100 000 kronor.

Nyhet – Röda Rummet

I vissa program kommer inslaget ”Röda Rummet” dyka upp. Här får vi följa med när Lotta möter någon av våra artister på ett nytt och intimt sätt. Det blir samtal och musik, och kanske kan du till och med få höra en duett eller två!

lotta-engberg-roda-rummet-bingolotto-450x300.jpg

Artister i Lördag Live

Vi har en fantastisk uppställning av artister inbokade för premiärveckorna. Bland andra får vi besök av Paul Rey, Tommy Nilsson och Kalle Moraeus. Vinnaren av årets upplaga av Idol, Nike Sellmar, gästar oss den 14 januari och på premiären den 7 januari uppträder de norska stjärnskotten Marcus & Martinus, Jill Johnson, Loa Falkman och Maria Sur. Och många fler kommer det bli framöver, så håll utkik i programmet och på vår artistsida så du inte missar när just din favorit gästar oss.

nike-sellmar-bingolotto-450x300.jpg

Alla vi på BingoLotto hoppas att du och alla våra andra tittare ser fram emot Lördag Live lika mycket som vi gör. Vi ses i Sjuan den 7 januari!

malin-signatur-bingobloggen-412x195.jpg

Tillbaka till bloggen


Arkiv