Häng med BingoLotto hela sommaren

BingoBloggens Malin! BingoMalin 2022-07-18

Sommaren är äntligen här med allt härligt det innebär! Semester med lata dagar i solen, svalkande bad i havet och kanske en resa till någon somrig destination. Men låt oss vara ärliga, visst kan man bli lite rastlös ibland? Att ligga på stranden och leta efter molnfigurer i all ära, men till slut tröttnar man. Och när det händer finns vi på BingoLotto här för dig!

På BingoLotto tar vi inte ledigt, vi finns här för dig hela sommaren vare sig du vill ägna dig åt lite hjärngympa med våra kluringar, se det bästa från årets uppträdanden i BingoLotto eller behöver tips på saker att göra under semestern.

Läs om roliga och aktuella ämnen i BingoBloggen

I BingoBloggen hittar du allt mellan himmel och jord, allt ifrån recept till midsommarfesten till campingtips och en smygtitt bakom kulisserna i BingoLotto-studion. Nya inlägg med aktuella ämnen kommer nästan varje vecka, och är din läslust större än så är ett hett tips att ta en titt i BingoBloggens arkiv. Där finns en hel uppsjö av roliga och matnyttiga inlägg som är lika aktuella idag trots att de har något år på nacken.

Hjärngympa med BingoLottos kluringar

Om du vill ägna dig åt lite hjärngympa för att motionera hjärncellerna under semestern är våra kluringar perfekt för dig. Här finner du korsord, rebusar och quiz där du får tänka till lite extra. Och vet du vad? Om du löser något av våra två korsord och skickar in dina svar har du chans att vinna två digitala bingolotter! Perfekt, eller hur?

Någon löser korsord på en klippa intill havet

Tonsätt sommaren med våra Spotifylistor

På BingoLottos Spotifykanal har vi samlat hela vår låtskatt. Här kan du lyssna på spellistor med alla låtar som våra gästartister har framfört i programmet. Minns tillbaka till vårens musikaliska gäster med våra färdiga spellistor, eller plocka ihop dina egna favoriter från BingoLotto genom tiderna i en egen spellista!

Underhållning på YouTube

Vår YouTubekanal är fullproppad med sevärda klipp från TV-programmet. Missade du din favoritartist eller vill du kanske se framträdandet igen? Då är det mot vår YouTubekanal du ska styra kosan! Här hittar du också andra höjdpunkter från programmet, roliga klipp och veckans vinnare.

Håll dig uppdaterad i sociala medier

Du följer väl BingoLottos konton på sociala medier? På vår Facebook och Instagram håller du dig uppdaterad med allt som händer i BingoLotto, vilka artister som gästar programmet och en massa annat kul som du inte vill missa!

Häng med BingoLotto Sommarkväll

Traditionellt har BingoLotto tagit uppehåll över sommaren men i sommar är succén från förra året tillbaka! Häng med BingoLotto ut i det fria när vi under åtta sommarkvällar sänder från Askims camping med havet som närmsta granne. Guidar oss genom kvällen, likt förra sommaren, gör Casper Janebrink och Agneta Sjödin. Förutom bingospel bjuds det på smarrig matlagning och underhållning från några av våra främsta artister.

BingoLottos Sommarkväll ser du varje söndag mellan den 3 juli och 21 augusti klockan 19:30 i TV4, med undantag för den 17 juli då programmet sänds i Sjuan.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink leder BingoLotto Sommarkväll

Spela Bingo Online

Sist men inte minst har vi Bingo Online som alltid håller öppet om bingo-lusten skulle falla på! På Bingo Online hittar du en rad digitala bingospel att välja mellan, både multispel där du spelar tillsammans med andra och singelspel för dig som föredrar att spela på egen hand. Varför inte ta och prova på våra sommarnyheter, Sommarbingo och Glassbingo?

Vill du veta mer om Bingo Online? Då ska du spana in BingoMärtas guide!

En telefon med Bingo Online, i bakgrunden ett grönt och somrigt landskap

Jag hoppas att du har en alldeles underbar sommar hittills och att den fortsätter på samma vis. Se till att passa på att njuta ordentligt och varmt välkommen att hänga med oss på BingoLotto hela sommaren!

malin-signatur-bingobloggen-412x195.jpg

Tillbaka till bloggen


Arkiv