Bingobloggarnas julfavoriter!

De är inte bara stora fans utav BingoLotto, utan våra BingoBloggare älskar också julen och allt som hör högtiden till. Här berättar de om sina största julfavoriter!

BingoLotto, Julkamp och värme

Årets mysigaste årstid närmar sig med stormsteg! Självfallet är detta något som även kommer att märkas av i Bingobloggen där vi kommer att vara med dig som en kompis hela vägen fram till den 24 december! För givetvis älskar även vi Bingobloggare julen och tycker att den är fruktansvärt mysig. Så varmt välkomna att vara med oss under december månad då vi bland annat kommer bjuda på:

Årets julklappVad kommer att vara populäraste paketet under granen? Vi har svaret!
Finaste granenVi tipsar om hur du klär din julgran så tjusigt som möjligt!
Allt inför uppesittaren – hålltider, artister, vinster. Allt inför årets mysigaste kväll får ni reda på av oss!
Tips för en annorlunda lyckad jul i år - Så firar du jul trots rådande omständigheter!

Årets största tävling mot programledarna i "Julkampen"

Dessutom som ni förhoppningsvis har koll på så har vi ju även en Julkalender som pågår för fullt just nu! Den har vi fyllt med spännande tävlingar, grymma erbjudanden och en massa annat skoj. Exempelvis kommer "Julkampen 2020" dyka upp, och det vill ni inte missa!

Detta och mycket, mycket mer kommer det bjudas på i Bingobloggen under december. Så är du inte redan nu en frekvent läsare, varmt välkommen in säger vi, men framförallt vill vi redan nu säga… En riktigt god jul!

Med vänlig hälsning Bingobloggarna

P.S Sluta inte läsa nu! För idag bjuder vi er på våra personliga favoriter när det kommer till jul!

BingoFredrik i en julkrans

BingoFredrik

Om BingoFredrik:
"Denna 34-åring har fortfarande inte gett upp hoppet om att bli fotbollsproffs även fast han borde! Då han är äldst av BingoBloggarna ser han sig lite som den naturlige ledaren i flocken, huruvida det stämmer eller inte låter vi vara osagt. Syns ofta och gärna i söndagarnas FB-Live sändningar innan programmet. Efter sina 5 år i Folkspels tjänst har han rätt bra koll på våra följare, frågan är hur bra koll ni har på Fredrik och när det kommer till hans julvanor?"

"Som ung fanns det inget bättre än att springa och titta under granen"

Hur stor ”julnörd” är du på en skala 1-10?
- Jag trivs ju som allra bäst i värme egentligen, men jag älskar mysighetsfaktorn med julen, så jag får väl ändå säga 10! Julafton är helt fantastisk!

Vad är det bästa med Julen tycker du?
- Som jag sa tidigare, så måste jag säga mysighetsfaktorn. Att sitta inne i ett varmt hem med tända ljus tillsammans med sina nära och kära och bara umgås, slappna av och ha det riktigt roligt tillsammans!

Vilken är den bästa jullåten tycker du?
- Hmm, Den är inte helt lätt. Det får bli två då, en svensk och en internationell. Trots att man hört den tusentals gånger så måste jag ändå säga att ”Nu är det jul igen” med Just D fortfarande gör mig glad. Och internationellt så får det bli Happy X-mas (War is over). Det brukar alltid vara den första jullåten jag hör varje år.

Vad är ett måste på ditt julbord och varför?
- Vörtbrödet, vörtbrödet och vörtbrödet! Jepp jag älskar vörtbröd, kanske lite extra eftersom det är så pass säsongsbetonat och enbart går att äta under en viss period under året. Sen är ägghalvorna med majonäs och räkor heliga också!

Vad är roligast, att få en julklapp eller ge bort en julklapp?
- Det är väl något som har ändrats under åren. Som ung så fanns det ju inget bättre än att springa och titta under granen dagarna innan jul för att ta reda på vilka paket som var till en själv. Nu längtar man mest efter att få överraska sina nära och kära med något man vet att dem länge har önskat sig.

Hur viktig är BingoLottos Uppesittarkväll i din jultradition?
- Som yngre var jag kanske inte jätteintresserad, men det var en bra ursäkt för att få vara vaken länge och äta massa godis och dricka julmust! De senaste åren har jag ju jobbat i studion på uppesittaren och det är helt fantastiskt, att få träffa alla artister och känna att de har samma julstämning som man själv har!

BingoAnne i en julkrans

BingoAnne

Om BingoAnne:
"BingoBloggens allra mest nykläckta duvunge är Anne som klev in i bloggfamiljen så sent som i våras. Har dock på denna korta tid etablerat sig lite som gruppens expert när det kommer till ämnen som geografi, mode, inredning, shopping, teknik, resor och mycket, mycket mer! Men allt detta faller platt när hennes största intresse kommer på tal: EL-ordvitsar! Anne kan skämta i timmar kring detta! Exempel: Vad har elektrikern på sin julgröt? Kan-elen!"

"Vår familj har lätt världens bästa köttbullsrecept"

Hur stor ”julnörd” är du på en skala 1-10?
- Haha, du, då är jag verkligen en stark 12:a för det är under juletid som jag känner att jag verkligen lever upp!

Vad är det bästa med Julen tycker du?
- Det är all värme man känner och får uppleva från alla runtomkring sig, alla tända ljus och glädjen man känner då man umgås med nära och kära!

Vilken är den bästa jullåten tycker du?
- Utan tvekan Mariah Careys ”All i want for christmas” Den är jättebra och dessutom också väldigt rolig att sjunga med till när man försöker ta de höga tonerna, vilket brukar gå sådär, haha

Vad är ett måste på ditt julbord och varför?
- Köttbullarna är ju definitivt en klassiker som man inte skojar bort. Och såklart ska de vara hemmarullade efter samma recept som jag fick av min mamma som fick det av sin. Vår familj har lätt julens bästa köttbullerecept!

Vad är roligast, att få en julklapp eller ge bort en julklapp?
- Det är givetvis att ge! Det är så härligt när man träffat rätt med en julklapp och ser på personens min när de öppnar paketet. Det är den bästa gåvan man kan få!

Hur viktig är Bingolottos Uppesittarkväll i din jultradition?
- För min del är och har BingoLottos uppesittarkväll alltid varit startskottet för hela julen för mig och min familj. Men sedan jag själv blev en del av BingoLottofamiljen så har ju stoltheten över det fantastiska överskott som uppesittaren genererar till klubbar och föreningar varje år också blivit otroligt viktigt!

Ingen speciell anledning eller så, Men vilka älskar julen mest? Bingobloggarna eller Lotta och Stefan?
- Oj det var en svår fråga, kanske den svåraste hittills! Men jag tror nog att vi Bingobloggare älskar den lite mer. Om vi skulle låt oss säga, jag vet inte, tävla om det så tror jag vi hade vunnit!

BingoJoel i en julkrans

BingoJoel

Om BingoJoel:
"Lill-ponken i bloggarfamiljen! Trots detta är Joel de facto den person som varit längst anställd på Folkspel av alla bloggare, i hela 8 år. Men så har Joel också såväl ett brinnande idrotts- som föreningsintresse, och det går inte en dag utan att han vill prata innebandy med någon. Kanske är därför Joels favoritrim på paketen: ”Jesus låg i stallets krubba här får du en bandyklubba”

"Kanske lite naivt, men jag romantiserar julens lugn"

Hur stor ”julnörd” är du på en skala 1-10?
- Julnörd; nej. Julfantast; absolut! En solid 8:a, kanske.

Vad är det bästa med Julen tycker du?
- Kanske lite naivt, då julen för många tycks innebära det motsatta, men jag romantiserar julens lugn. I den gentila nedräkning till julafton känns det lite som att varje dag blir mer dyrbar och värderad.

Vilken är den bästa jullåten tycker du?
- ”The Christmas Song” av Nat King Cole, utan tvekan. Kanske är det han som ingjuter lugn i mig, när alla andra springer runt som galningar i svettosande gallerior under julhandelns mest hektiska dagar. En medalj till honom, i så fall!

Vad är ett måste på ditt julbord och varför?
- Kanske avlägger jag ett exceptionellt tråkigt svar nu, men köttbullarna är viktigast. Motiveringen förblir höljd i dunkel.

Vad är roligast, att få en julklapp eller ge bort en julklapp?
- Både och – och varken eller! Har aldrig riktigt sett klapparna som en höjdpunkt. Förutom i ung ålder, förstås.

Hur viktig är BingoLottos Uppesittarkväll i din jultradition?
- Enorm. Det har alltid varit ett givet inslag i julfirandet och uppbyggnaden till julafton.

Ingen speciell anledning eller så, Men vilka älskar julen mest? Bingobloggarna eller Lotta och Stefan?
- BingoBloggarna skulle jag tro. Sett till ålder har programledarna haft fler år på sig att tröttna på den. Så om programledarna skulle, låt oss säga bjuda upp till julkamp om vilka som älskar julen mest tror jag vi hade vunnit.

BingoJohanna i en julkrans

BingoJohanna

Om BingoJohanna:
"Vår hurtigaste medlem i bloggfamiljen. Johanna var förmodligen en Bergsget i sitt tidigare liv då hon inte vet något bättre än att bege sig ut och vandra i naturen så fort tillfälle ges! Går även under smeknamnet ”lärarinnan” då hon som ni säkert känner till är mycket bra på att ge tips på hur man lär sig att, aktiespara, spela golf, rida och mycket mer! Men har hon några bra jultips måntro?"

"O helga natt är svårslagen, och de höga tonerna är svåra att ta"

Hur stor ”julnörd” är du på en skala 1-10?
- Jag skulle säga att jag ligger på en 12,5 av 10! Främst eftersom det är så fint med alla ljus och all värme man får av allt fint pynt och möjligheten att umgås med sina nära kära.

Vad är det bästa med Julen tycker du?
- Jag älskar ju julmaten, det tycker jag nog är det allra bästa, men nu när det i min familj tillkommit många små barn de senaste åren så är nog deras förväntansfulla blickar och glädjen som sprider sig i deras ansikte när de får ett paket det bästa.

Vilken är den bästa jullåten tycker du?
- Mm, den var svår, men jag älskar ju musikal och Tommy Körberg så jag måste nog ändå säga ”O helga natt”. Den är svårslagen! Man försöker alltid ta de höga tonerna men det går bara inte, haha.

Vad är ett måste på ditt julbord och varför?
- Åhh, får man bara välja en? Det finns ju måna saker som är absoluta måsten på mitt julbord! Dels en riktigt fräsch grönkålssallad som man kan bryta av med lite så man verkligen får ut smakerna ur alla rätter. Sedan gör min mamma ett otroligt gott tunnbröd över häll också som är ett måste. Lutfisk med bacon och sås älskar jag också. Det kanske låter märkligt men det är jättegott!

Vad är roligast, att få en julklapp eller ge bort en julklapp?
- Ge bort en julklapp utan tvekan, jag blir alltid generad när jag får julklappar.

Hur viktig är BingoLottos Uppesittarkväll i din jultradition?
- Den är ju självfallet oerhört viktigt. För min del är det startskottet på julen. Man ”förjulaftnar” med Uppesittarkvällen kan man säga. Sen har jag ju förmånen att få jobba med detta härliga program.

Ingen speciell anledning eller så, Men vilka älskar julen mest? Bingobloggarna eller Lotta och Stefan?
- Jag skulle säga bingobloggarma, vi älskar julen mest. Låt oss säga att vi tävlar om det, och att någon har spelat in det, då tror jag det kommer visa sig att vi älskar julen mest!

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv