Episk filmpremiär i BingoLotto-miljö

BingoLottos BingoBloggare Johanna BingoJohanna 2020-03-05

Det var en fullsatt biosal. Det var en Rickard Olsson som såg sig själv bli kidnappad av Leif ”Loket” Olsson. Det var stående ovationer. Världspremiären av ”Den maskerade rosen” var helt enkelt magisk.

I nybyggda lokaler på Selma Lagerlöfs Torg var det torsdag 5 mars röda mattan då filmen ”Den maskerade rosen”, gjord av Selma daglig verksamhet, hade premiär inför en entusiastisk publik. Redan vid ankomst stod Kim Westman, regiansvarig, huvudrollsinnehavare och en stor kännare av Bingolotto, och tog emot alla nyfikna gäster. Han påpekade bland annat att söndagsnöjet numera var en avslutad epok till förmån för japanska sagoäventyret Sailor Moon. Han berättade dock vidare att Rickard Olsson fortfarande var hans bästa vän och öppnade åtminstone lite för en comeback med duttpennan.

Rickard Olsson på plats för premiären

Vår programledare fanns självklart på plats för att se sig själv i dramatisk Bingolottomiljö, där de onda gestaltades av Leif ”Loket” Olsson och ”Bingo-Berra”, som helt enkelt kidnappade sin efterföljare mitt under pågående direktsändning. Sedan kom Mamaru (Kim Westman) och hans vänner och räddade Rickard efter dramatiska scener i såväl bil– som i studiomiljö.

Den äkta Olsson var efteråt lika lyrisk som övriga i salongen.

– Värme, glädje och humor på en gång. En helt underbar film som alla borde se. Jag har varit på många filmpremiärer genom åren, men kommer i ärlighetens namn inte ihåg speciellt många. Den här kommer jag att bära med mig i hela livet. 

Då hela skådisensemblen tackades av efteråt var det till stående ovationer – och med löftet från huvudrollsinnehavaren att det kommer fler filmer framöver.

Vi kan dessutom meddela att både ”Loket” och ”Bingo-Berra” åter är på benen och mår bra.

Nedan bjuder vi på ett kort klipp från filmen!

 

BIngoJohannas signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till bloggen


Arkiv