Spänning och gemenskap i VariantBingo

BingoLottos BingoBloggare Johanna BingoJohanna 2020-01-28

Bingospel, jackpott och gemenskap. Det är tre ord som beskriver VariantBingo. 75-bollarsbrickan som blivit en storfavorit hos många bingospelare!

Bingobrickan i VariantBingo går lätt att känna igen från den bricka som används i BingoLottos tv-program, även om reglerna skiljer sig lite mellan de olika spelen. Brickan har, som du säkert redan listat ut 75 nummer, och är uppdelat på fem deldragningar. Dessutom spelar du tillsammans med andra. Ett optimalt sätt att umgås med vänner på distans, helt enkelt! 

Träffa vänner för livet i VariantBingo

De allra flesta som spelar bingo på bingolotto.se känner till Support-Karl sedan tidigare, då han är en omtyckt chattvärd i bland annat VariantBingo.
– I chatten bjuds det på en härlig stämning och gemenskap. Dessutom anordnas det roliga chattävlingar som ger dig extra vinstchanser! Det är verkligen pricken över i:et i ett redan magiskt VariantBingo. Dessutom är det flera spelare som träffat nya vänner genom chatten, och det tycker jag är fantastiskt roligt, berättar Karl. 

Extra hög jackpott i vårt VariantBingo!

Jackpott i VariantBingo

Precis som Karl säger så är det ett vinstrikt bingospel. I snitt vinner fler än fyra glada bingospelare jackpotten i VariantBingo – varje dag. Och det är inga dåliga jackpottvinster. Den högsta jackpotten som gick ut under 2019 låg på otroliga 20 678 kronor och den näst högsta på 19 565 kronor.
– Titt som tätt händer det även att vi i samband med våra veckokampanjer, dopar jackpotten i VariantBingo. Det innebär att vi lägger in extra mycket pengar i jackpotten, för att förgylla den ännu mer! Så mitt tips är att hålla utkik efter dessa kampanjer, för en sådan chans vill man inte gå miste om, berättar Karl.
 

Ju fler, desto roligare

Men det är inte bara jackpotten som gör VariantBingo så spännande. Även radvinsterna kan vara riktigt fina och höga. 
– Storleken på radvinsterna beror på hur många spelare och brickor som är med i spelet. Så ju fler som spelar, desto mer kan man vinna, avslutar Karl. 

Så gillar du att spela bingo, chatta med nya och gamla bingovänner och vinna stort, vågar jag lova att VariantBingo är något för dig. Testa VariantBingo här, eller besök vår Bingoskola för att läsa mer om hur man spelar bingo online

Lycka till! 

BIngoJohannas signatur för BingoBloggen.

Publicerad 2020-01-28

Tillbaka till bloggen


Arkiv