Helårsprenumeranter bjöds på bussresa

BingoLottos BingoBloggare Johanna BingoJohanna 2019-02-27

Den 17 februari samlade Skene IF ihop både lottförsäljare och helårsprenumeranter och åkte de nära sex milen till BingoLottos studio i Gamlestaden för att vara med som publik i BingoLotto.

För några dagar sedan fick jag se insändaren som Christine gjort. Christine är Klubbadministratör på Skene IF och hon berättade om att de för en tid sedan bestämt sig för att tacka både sina lottförsäljare och helårsprenumeranter för sitt fina arbete med en resa till BingoLottos studio. Jag blev väldigt glad när jag läste detta och vill därför passa på att tacka Skene IF och alla andra lottförsäljare, prenumeranter, lottköpare och bingolottospelare. Ni är alla med och bidrar till svenskt föreningsliv. Tack! 

Nedan kan ni läsa Skene IFs insändare och även om hur du går tillväga om du vill vara publik i programmet.

Har du en historia du vill dela med oss? 
Kontakta oss gärna på tipsa@folkspsel.se

Skene IF hyllar försäljare och prenumeranter

Med full buss åkte Skene IF i söndags (17/2-2019) till Göteborg för att vara med som publik vid kvällens livesändning av BingoLotto med programledare Rikard Olsson. Skene IF hade som vanligt bjudit in sina fantastiska bingolottoförsäljare som tack för allt arbete de gör vecka ut och vecka in med att sälja lotter år klubben. Men i år så bjöd Skene IF även in sina trogna helårsprenumeranter. Något som uppskattades väldigt mycket av alla som fick chansen att åka med.

Skene IF i publiken i BingoLotto!

BingoLotto – en avgörande inkomst för föreningar

Nanne Grönvall underhöll med full fart under kvällen. Sällskapet tyckte det var mycket intressant att se hur det går till att göra programmet som för många av Sveriges föreningar genererar en helt avgörande inkomst. Skene IF är en av dem.

Prenumeranterna stöttar klubben

Skene IF hoppas på ännu fler prenumeranter detta året efter Skene IF Magazine 2019 delats ut till alla hushåll i byn i april med ett erbjudande att bli prenumerant och på det viset stötta klubben och samtidigt få fyra bingolotter på köpet.

Insänt av: Christine Johansson, Klubbadministratör på Skene IF

Publik i bingolotto

Publik i BingoLotto

Vill du eller din förening också vara publik i BingoLotto? Vad kul! Det är kostnadsfritt att sitta med som publik i programmet och vi bjuder på enklare fika. Det enda du behöver göra är att boka din publikplats här.  
Hoppas att vi ses! 

 BingoJohannas signatur till bingobloggen


TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv