De roligaste ögonblicken i BingoLotto

BingoBloggens Malin! BingoMalin 2022-10-31

I oktober fyller BingoLotto år och här i BingoBloggen firar vi det med en tillbakablick på några av de roligaste ögonblicken i programmets historia. Och visst har det blivit ett gäng sådana! Efter hela 31 år i TV-rutan och hundratals direktsända program har det hänt en hel del knasigheter, och här kommer några favoriter.

Ingegerd är inte hemma

Vi börjar med en riktig goding från de tidiga åren i BingoLottos historia. Programledaren Leif ”Loket” Olsson ringer upp Ingegerd men får istället prata med hennes man som inte verkar vara helt säker på vem Ingegerd är eller var hon är någonstans. Klicka play i spelaren här nedan för att se klippet!

 

Loket fastnar i hjulet

I det här klippet gör sig Loket redo för att sätta ordentlig snurr på hjulet, men fastnar med kavajärmen precis när han ska släppa taget. 

 

Stefan krymper Lasse Kronér

Innan Stefan Odelberg blev programledare i BingoLotto var han en återkommande gäst i programmet med sina trolleritrick. I det här klippet ska han trolla lite med Lasse Kronér, men det går kanske inte helt som han tänkt sig...

 

Katthataren vinner kattmat

Vi har nog alla någon gång vunnit något som vi egentligen inte vill ha. Här kommer ett exempel på ett sådant fall! Den här BingoLotto-vinnaren blir inte helt imponerad över vinsten som består av 50 burkar kattmat!

 

Stefan trollar bort en TV

Här är ännu ett av Stefan Odelbergs tidiga framträdanden i BingoLotto. Här ska han försöka sig på konsten att trolla bort en hel TV. Spela klippet för att se om han lyckas!

 

Vem fan är du då?

Är det här det mest klassiska BingoLotto-klippet? Kanske! Loket ringer upp en vinnare som inte verkar bli helt glad över att bli uppringd en lördagkväll. 

 

Alla kan inte vara nöjda

Här får vi ett gäng exempel på BingoLotto-vinnare som kanske hellre hade velat vinna något annat!

 

Loket blir påkörd av en radiostyrd bil

I det här klippet försöker Loket bara göra sitt jobb och öppna luckorna i spelet, men en liten radiosytrd bil gör det svårt för honom.

 

Rickard säljer semlor

Det här klippet är från Rickard Olssons tid som programledare. Rickard klär ut sig och ställer sig i stan för att sälja semlor, men det visar sig att han har lite problem med att paketera semlorna...

 

Christer Sjögrens basröst

Vi vet redan att Christer Sjögren har en väldigt djup röst, men exakt hur djupt kan han gå? Se klippet för att få reda på det!

 

Kerstin tror inte på Rickard

Rickard Olsson ringer upp extrachansen-vinnaren Kerstin, men hon låter sig inte luras att tro att det är Rickard från BingoLotto i andra änden av linjen.

 

Lottas debut i BingoLotto

Lotta Engberg gjorde debut som programledare i BingoLotto år 2008, men var faktiskt med i BingoLotto som gäst långt innan dess! I det här klippet från 1994 ser vi Lotta och Lotta Engbergs Orkester för första gången i programmet. 

 

Majken Drevétt

I det här klippet har vi en BingoLotto-spelare i studion med ett efternamn som är lite svårt att uttala. Eller?

 

Stephanie Wilder skrämmer Lotta

Vi avslutar den här listan med ett rykande färskt klipp! Här ser vi Stefan, iklädd full drag queen-mundering, överraska Lotta mitt i programmet!

 

Det var allt jag hade att bjuda på idag! Om du inte kan få nog av roliga klipp från BingoLotto rekommenderar jag att du spanar in BingoLottos YouTube-kanal. Där hittar du hundratals roliga klipp, artistframträdanden från programmet och mycket mer skoj! 

malin-signatur-bingobloggen-412x195.jpg

Tillbaka till bloggen


Arkiv