Träningsresor i Sverige

BingoLottos BingoBloggare Johanna BingoJohanna 2020-06-11

Få upp pulsen i en hinderbana, testa yoga, dansa under bar himmel eller cykla på mysiga skogsstigar. Oavsett hur du vill att din träningsresa ska se ut, så är den närmare än du tror!

Träningsresor har växt sig allt starkare som koncept de senaste åren och det har väl knappast undgått någon att ön Fuerteventura, i den spanska ögruppen Kanarieöarna, är lite av ett paradis för den som älskar att kombinera solsemester med träning.

Johannas fem favoritträningsresor

Men våren 2020 blev inte riktigt som någon av oss hade tänkt sig, och i skrivande stund känns Kanarieöarna längre bort än någonsin. Men träningsresan, den finns närmare än du tror, det gäller bara att se skogen för alla träd. För i Sverige kryllar det av träningsmöjligheter i fantastiska miljöer, allt från landsvägscykling till yoga. Jag har kollat runt bland utbudet och har listat mina fem favoriter här nedan. 
 

High five under crossfit

CrossFit Camp Halmstad & Tylösand

Som CrossFitare är det svårt att motstå ett dagsläger som innehåller både CrossFit och ett besök till Tylösand strand! Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta, så oavsett om du är en inbiten CrossFitare som jag, eller bara sugen på att testa på denna träningsform så är detta den perfekta träningsresan för dig!

 

Mountainbike som träningsresa

MTB med Calle Friberg

Gillar du att cykla på stigar i skogen? Då är det här en träningsresa för dig! Tänk att få en guidad cykeltur längs Mälarens kant med en av Sveriges bästa mountainbikecyklister – Calle Friberg! En cykeltur som dessutom avslutas med en välförtjänt after bike.

 

Personer som utför skogsträning

Strandträning vs Skogsträning

Så fort jag läste rubriken kände jag att det här var en perfekt kombination. Strand och skog. Yoga och cirkelträning vid havet med efterföljande strandpromenad. Lunch på Spiseriet och sedan ett konditionspass på Johnssons Gård, så klart med välförtjänt fika efteråt!

 

Löparskola i naturen

Fitness & Fun Day Camp Outdoor

För dig som testat och älskat konceptet Fitness & FunWeeks på Playitas är det här den perfekta träningsresan. Välj mellan fler än tio olika träningspass, aktiviteter och föreläsningar som är utspridda från morgon till kväll. Allt från olika dansklasser till löparskola.

 

Kajak i vatten påväg mot solnedgång 

Skärgårdsäventyr i kajak

Vad sägs om en äventyrsdag tillsammans med multisportaren Staffan Björklund? En heldag ute i den vackra naturen i Åre eller Östersund där du får lära dig paddla kajak, att navigera till sjöss och att genomföra en kamraträddning på vattnet i kajak.

Träningsresorna ovan och många, många fler hittar du hos våra kompisar på Apollo som har resor för alla smaker. Men oavsett hur du väljer att semestra i sommar, så hoppas jag att du får en riktigt härlig ledighet fyllt med små och stora äventyr, och så klart lite välförtjänt lugn och ro!

Glad sommar! 

BIngoJohannas signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till bloggen


Arkiv