Alla vinner på BingoLotto

Och här får ni veta varför!

Vad menar vi med ”Alla vinner på BingoLotto”?

Med ”Alla vinner på BingoLotto” menar vi att hela samhället vinner på att överskottet från BingoLottos lottförsäljning går till det svenska föreningslivet. Alla vinner på att såväl unga som gamla får chansen att ingå i en trygg och glädjefylld miljö där man får möjligheten att umgås i en gemenskap tillsammans med andra människor.

Det svenska föreningslivet samlar människor med gemensamma intressen. I föreningslivet får alla vara med, alla är välkomna i gemenskapen – och det är något som hela Sverige vinner på i längden.

Vad vinner du på detta?

När du spelar BingoLotto kan du dessutom vinna miljoner på spel och bingo. Sveriges klubbar och föreningar vinner varje gång. Och vi alla – hela samhället – vinner på att överskottet från BingoLotto går till föreningslivet.

Varför ska pengarna gå till föreningslivet?

Att vara medlem i en förening är en möjlighet vi vill att alla ska ha. Totalt har Folkspel genererat över 16 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv. Bara de senaste 12 månaderna har lottförsäljningen genererat ett överskott på 170 miljoner. Pengar som alltså gått rakt in i föreningarnas klubbkassor.

Vilket är Folkspels varför?

Folkspels syfte är att alla människor oavsett bakgrund eller förutsättningar har rätt att må bra och vara en del av ett positivt sammanhang. Ett sammanhang där man blir uppskattad och blir respekterad för den man är.

Vad händer med ”överskottet”?

Hela överskottet från försäljningen av bingolotter går tillbaka till Sveriges klubbar och föreningar. Det innebär att en del av kostnaden av lotten går direkt tillbaka till klubbkassan när föreningen säljer lotten. Ett tillskott som ger föreningen eller klubben växtkraft och resurser att underhålla och utöka sin verksamhet.