Digitala bingolotter

Hur köper jag digitala bingolotter?

Här kan du köpa dina digitala bingolotter! Du kan välja att spela digitalt eller att skriva ut lotten. Om du inte har ett spelkonto, så behöver du skapa ett. Har du ett spelkonto så loggar du enkelt in högst upp till höger på sidan. Läs vår guide här om du vill ha hjälp. 

Jag har köpt en digital bingolott men ser den inte på mitt spelkonto?

För att kunna köpa en bingolott behöver du ha pengar på ditt spelkonto. Om du inte ser din bingolott under ”Mina digitala lotter” så har du troligtvis inte haft tillräckligt med pengar på ditt spelkonto, och därför gjort en insättning och sedan inte slutfört ditt köp. För att kontrollera ditt saldo kan du klicka på ”Insättning & saldo” under ”Mina sidor”.

När pengar finns på ditt spelkonto klickar du på "Köp bingolott" och väljer sedan till vilket program och vilken lott du vill köpa, pengarna dras nu från ditt saldo automatiskt om det finns pengar på ditt konto. Läs vår guide här om du vill ha hjälp.

Hur spelar jag digitala bingolotter?

Du kan spela dina digitala lotter enkelt i mobil, dator eller surfplatta.
Läs mer om hur du spelar på dina digitala lotter här. Här kan du läsa mer om vad som gäller om du vill spela BingoLotto från utlandet.

Kan flera personer spela från samma konto samtidigt?

Ditt spelkonto är personligt. Vi rekommenderar inte att man spelar på flera enheter samtidigt med samma konto då ni kan bli utloggade och störda i er spelupplevelsen. Vi rekommenderar istället att ni skriver ut lotterna. Tänk också på att det är innehavaren av spelkontot som har rätt till en eventuell vinst.
Läs mer om ditt spelkonto på BingoLotto här.

Var kan jag hitta mina digitala lotter?

Logga in på ditt spelkonto och klicka dig sedan in under "Mina sidor" och "Mina digitala lotter". Där finns alla dina digitala bingolotter. 

Hur skriver jag ut mina lotter?

Klicka på "Mina Sidor" och sedan "Mina digitala lotter", tryck på knappen "Skriv ut" som finns placerad bredvid ditt lottnummer. Lotten öppnas i en ny flik i din webbläsare.

Kan jag ångra köp av digitala lotter?

Har du köpt en digital lott kan vi inte göra återköp av lotten, då den anses vara förbrukad när du genomfört ett köp och lotten redan finns på ditt spelkonto. Du kan därför inte ångra ditt köp av digitala lotter. 

Tillbaka till vanliga frågor och svar