Digitala bingolotter

Kan jag köpa Bingolotter på nätet?

Ja! Här kan du köpa dina digitala bingolotter! Efter att du köpt din digitala bingolott kan du skriva ut lotten eller välja att dutta den direkt i din dator. Du kan också välja att spela på din digitala bingolott i din mobil eller i din surfplatta genom att ladda ner vår app. Läs mer om hur du spelar på dina digitala lotter här.

Hur gör jag för att köpa digitala Bingolotter?

För att kunna köpa digitala bingolotter behöver du ha ett spelkonto hos oss. Om du inte har ett sedan tidigare så registrerar du ett nytt konto på någon minut. Om du redan har ett spelkonto loggar du in högst upp på sidan och klickar dig sedan fram till att köpa lotter.

Mitt köp blev avbrutet, vad händer då?

Det beror på när köpet avbröts. Om du loggar in på ditt spelkonto och väljer "Mina spel" så får du en översikt över de lotter du har köpt. Om lotterna finns med i denna lista gick köpet bra, finns de inte med så genomfördes inte köpet och det drogs inga pengar från ditt konto.

Var kan jag hitta mina digitala lotter?

Logga in på ditt spelkonto och klicka dig sedan in under "Mina sidor" och "Mina spel". Där finns alla dina digitala Bingolotter

Hur skriver jag ut mina lotter?

För att skriva ut din lott måste du logga in på ditt spelkonto från en dator. När du loggat in klickar du på Mina Sidor och sedan Mina Spel. Där finner du knappen Skriv ut som finns placerad brevid ditt lottnummer. Lotten öppnas i en ny flik i din webbläsare från vilken du kan skriva ut din lott.

Frågor och svar

Till startsidan för Frågor och Svar om BingoLotto

Öppna Frågor och svar