Om Bingolotten

Vad kostar Bingolotterna och var kan jag köpa bingolotter?

En vanlig Bingolott kostar 50 kronor. Vissa söndagar har vi så kallade dubbellotter. De kostar 100 kronor, men du fördubblar också din vinst när du vinner. Du kan köpa dina lotter hos närmsta förening eller återförsäljare som säljer bingolotter, eller här på vår webbsida

Vad är en dubbellott?

En dubbellott är en bingolott som ger dubbla vinsten. Det innebär att om du vinner 100 kronor på din bingorad eller en bil på ditt serie och lottnummer så får du dubbla vinsten, det vill säga 200 kronor eller två bilar.

Finns det någon åldersgräns för att köpa Bingolotter?

Ja vår policy säger att du måste vara 18 för att köpa Bingolotter.

Vart går pengarna från Bingolotterna?

Hela överskottet går till Sveriges föreningsliv. Det är Sveriges föreningsliv som äger Folkspel och i sin tur BingoLotto. Läs gärna mer om Folkspel på www.folkspel.se

Så spelar du Bingolotto

I BingoLotto spelar vi oftast bingo vid tre tillfällen – Ettans, Tvåans och Treans bingospel. Du spelar ett bingospel i taget, vilket innebär att du i Ettans bingospel enbart ska markera nummer på den första bingobrickan på lotten, markerad ”Ettans bingo”.

Programledaren ropar upp numren som du ska markera på din bingolott i varje bingospel. Fem nummer på en och samma vågräta rad ger bingo. Du vinner alltid det som står angivet i lotten på den raden du får bingo, utan att behöva ringa in till programmet. Överstiger vinstvärdet 1 000 kr river du av sidan på lotten med serie- lottnummer och skickar in den till oss, med namn och adress baktill. Adressen är: BingoLotto, 433 21 Partille.

När du får bingo har du möjlighet att ringa in till programmet och vinna mer, utöver det du redan vunnit på din bingorad inuti lotten.

Frågor och svar

Till startsidan för Frågor och Svar om BingoLotto

Öppna Frågor och svar