SÄTT GULDKANT PÅ VARDAGEN!

Ordet "jackpott" kan referera till flera saker. En tätort i USA, till exempel. Men den mest uppskattade innebörden av ordet upplever du som bekant i vårt VariantBingo. Just nu laddar vi dessutom jackpotten extra högt!

bingo-online-jackpott-sommarvarianten-content-1200x628.jpg

EXTRA HÖG JACKPOTT!

Att unna sig en välförtjänt bingopaus kan vara bra för både kroppen, själen och plånboken. Särskilt just nu. Mellan den 27/9 och 1/10 laddar vi nämligen jackpotten extra högt i VariantBingo! Här kan du prata med vänner i chatten, briljera i nervkittlande frågetävlingar och såklart spela bingo – om stora, fina jackpottar! Till VariantBingo

Har du tagit del av din välkomstgåva? Såhär gör du!

1. Logga in.
2. Sätt in 100 kr på ditt spelkonto. Läs mer om hur du sätter in pengar här!
3. Hurra! Du har nu automatiskt fått totalt 100 kr extra att utforska din bingo- och skraplottslycka med!
4. Gäller en gång per person, sedan den 1/7 2020!

Om du redan gjort en insättning sedan tidigare, så rekommenderar vi dig att logga in och klicka på "Saldo" ($), i ovankant, så ser du vad du kan nyttja och förhoppningsvis vinna och finna mycket nöje för!

I vilket spel testar du lyckan?

Har du provat alla våra olika bingospel och skraplotter? Det tycker vi du ska göra! Kanske hittar du en ny favorit bland våra förslag nedan? 

variantbingo-host.jpg

STOR JACKPOTTJAKT I VARIANTEN!

Spela bingo, umgås med vänner i chatten och jaga höga jackpotts! Du har väl inte missat vår storfavorit? Testa lyckan i vårt VariantBingo!
Spela VariantBingo nu!


2-kronan-bullet-200x200.jpg

MER BINGO FÖR PENGARNA I 2-KRONAN!

2-kronan är ett perfekt bingospel för dig som önskar satsa smått, men vinna desto större! Spelet är tillgängligt 24 timmar om dygnet, alltid! Kammar du hem jackpotten?
Spela 2-kronan nu!


sverigelotten-17-bullet-200x200.jpg

MÅNGMILJONCHANS – FÖR 25 KR!

Slapp du precis undan regnet på vägen hem från affären? Kanske är det din turdag. Skrapa Sverigelotten och se!
Köp dina sverigelotter nu! 

Gör insättning här:

Du måste logga in för att ta del av detta erbjudande.

Fr o m 1 juli 2020 kommer du inte längre kunna logga in med lösenord. För att kunna fortsätta logga in kommer du behöva använda mobilt BankID.

Jag vill skapa ett spelkonto
Glömt inloggningsuppgifter?

Villkor: 100 kr välkomstgåva vid första insättningen. Lägsta insättningsbelopp för att bli berättigad gåvan är 100 kr eller mer på din allra första insättning från och med 1/7 2020. Gåvan är personlig och gäller en gång per person. Välkomstgåvan betalas ut i form av en bonus till ett värde av 100 kr, varav 50 kr kan nyttjas i våra bingospel (ej bingolotter) och 50 kr till att skrapa skraplotter. Gåvan går ej att ta ut från kontot, men allt du vinner när du spelar för bonus betalas ut som kontanter. Därmed gäller inga omsättningskrav. Vi förbehåller oss rätten att ändra Välkomsterbjudandet med tiden.