SKAPA DIN EGEN BINGOLYCKA!

Visste du att bingo ursprungligen kom till i Italien så tidigt som på 1500-talet? Jaja, låt gå att italienarna var först, men vi är åtminstone bäst på bingo. Se efter själv! I vår bingohall kan du njuta av flera spännande bingospel, inte minst av storfavoriten VariantBingo – där du kan umgås med vänner i chatten och spela om riktigt, riktigt fina jackpottar!

Du har väl inte missat dina 100 kronor extra?

1. Logga in.
2. Sätt in 100 kr på ditt spelkonto. Läs mer om hur du sätter in pengar här!
3. Hurra! Du har nu automatiskt fått totalt 100 kr extra att utforska din bingo- och skraplottslycka med!
4. Gäller en gång per person, sedan den 1/7 2020!

Om du redan gjort en insättning sedan tidigare, så rekommenderar vi dig att logga in och klicka på "Saldo" ($), i ovankant, så ser du vad du kan nyttja och förhoppningsvis vinna och finna mycket nöje för!

I vilket spel testar du lyckan?

Har du provat alla våra olika bingospel och skraplotter? Det tycker vi du ska göra! Kanske hittar du en ny favorit bland våra förslag nedan? Dessa är våra favoriter just nu!

variantbingo-bingolotto-bingo-online-logoyp.jpg

Stor jackpottjakt i Varianten!

Spela bingo, umgås med vänner i chatten och jaga höga jackpotts! Du har väl inte missat vår storfavorit? Testa lyckan i vårt VariantBingo!
Spela VariantBingo nu!

tvakronan-bingolotto-bingo-online-logotyp.jpg

MER BINGO FÖR PENGARNA!

Vill du maximera bingospänning och samtidigt minimera kostnaden? Kanske låter det som en olöslig ekvation, men svaret stavas TvåkronanBingo! Här kan du satsa smått, men vinna desto större! Du kan dessutom spela när och var du vill. Härligt, eller hur?
Spela TvåKronanBingo nu!

turbingo-bingolotto-bingo-online-logotyp.jpg

Har du turen att vinna 100 000 kronor?

Drömmer du om att resa jorden runt? Längtar du efter en ny bil? TurBingo är spelet för dig som älskar bingo – och som är på jakt efter riktigt stora pengar! Fyller du den gyllene hästskon, så har du chans på hela 100 000 kronor! Unnar du dig chansen att förverkliga en dröm under eftermiddagsfikan?

Spela TurBingo nu!

snabbenfemman-bingolotto-bingo-online-logotyp.jpg

Att vinna stort kan gå fort!


Några lugna minuter på parkeringen efter veckans storhandling har du gjort dig förtjänt av. Och varför inte då passa på att fylla tiden med lite nöje? Med SnabbenBingo får du ett snabbt bingo, med en massa härliga vinster, för 5 kronor per bricka!

Spela SnabbenBingo nu!

 

Gör insättning här:

Villkor: 100 kr välkomstgåva vid första insättningen. Lägsta insättningsbelopp för att bli berättigad gåvan är 100 kr eller mer på din allra första insättning från och med 1/7 2020. Gåvan är personlig och gäller en gång per person. Välkomstgåvan betalas ut i form av en bonus till ett värde av 100 kr, varav 50 kr kan nyttjas i våra bingospel (ej bingolotter) och 50 kr till att skrapa skraplotter. Gåvan går ej att ta ut från kontot, men allt du vinner när du spelar för bonus betalas ut som kontanter. Därmed gäller inga omsättningskrav. Vi förbehåller oss rätten att ändra Välkomsterbjudandet med tiden.