PROGNOSEN: Vinstregn fram till midsommar!

Fantiserar du om att vinna en riktigt, riktigt gyllene jackpott, och dryga ut den snart välbehövliga semesterkassan? Så passande, för tillfället och möjligheterna har sällan varit bättre! Mellan måndag den 14/6 och onsdag 23/6 ser vi till att ladda upp jackpotten extra högt i vårt VariantBingo, för din skull.

bingo-online-jackpott-sommarvarianten-content-1200x628.jpg

EXTRA HÖG JACKPOTT!

Visst vore det härligt att vässa bingoformen inför midsommar och samtidigt ge dig själv chansen att kamma hem storkovan? Du kan härmed sluta leta, du hittar lösningen ett klick bort! I vårt VariantBingo kan du spela bingo och prata med bingokompisar – när, var och hur ofta du vill! Vilket blir ditt vinnande nummer? Till SommarVarianten

Har du tagit del av din välkomstgåva? Såhär gör du!

1. Logga in.
2. Sätt in 100 kr på ditt spelkonto. Läs mer om hur du sätter in pengar här!
3. Hurra! Du har nu automatiskt fått totalt 100 kr extra att utforska din bingo- och skraplottslycka med!
4. Gäller en gång per person, sedan den 1/7 2020!

Om du redan gjort en insättning sedan tidigare, så rekommenderar vi dig att logga in och klicka på "Saldo" ($), i ovankant, så ser du vad du kan nyttja och förhoppningsvis vinna och finna mycket nöje för!

I vilket spel testar du lyckan?

Har du provat alla våra olika bingospel och skraplotter? Det tycker vi du ska göra! Kanske hittar du en ny favorit bland våra förslag nedan? 

bollbingo-bingolotto-online-200x200px.png

Biter du i guldet?

Tyskland, Belgien, England, Spanien och Sverige. Guldkandidaterna är många i kommande EM-slutspel. I vårt BollBingo däremot – spelet där det gäller att fylla fotbollsmålet – har även du chansen att uppleva gyllene framgångar! Högsta vinsten är hela 40 000 kronor. Spelar du till dig ett mål och säkrar guldet?
Spela BollBingo nu!

2-kronan-bullet-200x200.jpg

Mer bingo för pengarna i 2-kronan!

2-kronan är ett perfekt bingospel för dig som önskar satsa smått, men vinna desto större! Spelet är tillgängligt 24 timmar om dygnet, alltid! Kammar du hem jackpotten?
Spela 2-kronan nu!

sverigelotten-17-bullet-200x200.jpg

Mångmiljonchans – för 25 kr!

Slapp du precis undan regnet på vägen hem från affären? Kanske är det din turdag. Skrapa Sverigelotten och se!
Köp dina sverigelotter nu! 

Gör insättning här:

Du måste logga in för att ta del av detta erbjudande.

Fr o m 1 juli 2020 kommer du inte längre kunna logga in med lösenord. För att kunna fortsätta logga in kommer du behöva använda mobilt BankID.

Jag vill skapa ett spelkonto
Glömt inloggningsuppgifter?

Villkor: 100 kr välkomstgåva vid första insättningen. Lägsta insättningsbelopp för att bli berättigad gåvan är 100 kr eller mer på din allra första insättning från och med 1/7 2020. Gåvan är personlig och gäller en gång per person. Välkomstgåvan betalas ut i form av en bonus till ett värde av 100 kr, varav 50 kr kan nyttjas i våra bingospel (ej bingolotter) och 50 kr till att skrapa skraplotter. Gåvan går ej att ta ut från kontot, men allt du vinner när du spelar för bonus betalas ut som kontanter. Därmed gäller inga omsättningskrav. Vi förbehåller oss rätten att ändra Välkomsterbjudandet med tiden.