BÄST PÅ BINGO – hela veckan!

Längtar du efter söndagens BingoLotto? Du är inte ensam. Men du vet väl om att du kan spela bingo redan nu? I vår bingohall här på bingolotto.se bjuder vi in till rafflande bingospel och härligt umgänge i bingochatten – dygnet runt, hela veckan! Och förresten, du har väl inte missat din välkomstgåva?

Har du tagit del av din välkomstgåva? 

Lotta Stefan bingo online


Från och med den 1/7 är samtliga, såväl nytillkomna som rutinerad bingospelare hos oss, berättigade en ny välkomstbonus på bingolotto.se! Sätt in minst 100 kr, så får du 100 kr extra att spela för. Bonusen avser 50 kr att testa lyckan med i våra digitala bingospel (ej bingolotter), respektive 50 kr att skrapa skraplotter för. Se därför till att din allra första insättning från och med den 1/7 är på 100 kr eller mer, för att ta del av din välkomstgåva!

SÅ FÅR DU DINA 100 KR:

1. Logga in.
2. Sätt in 100 kr på ditt spelkonto. Läs mer om hur du sätter in pengar här!
3. Hurra! Du har nu automatiskt fått totalt 100 kr extra att utforska din bingo- och skraplottslycka med!
4. Gäller en gång per person, sedan den 1/7!

I vilket spel testar du lyckan?

Har du provat alla våra olika bingospel och skraplotter? Det tycker vi du ska göra! Kanske hittar du en ny favorit bland våra förslag nedan? Dessa är våra favoriter just nu!

Spela 2-kronan

Mer bingo för pengarna i 2-kronan!
2-kronan är ett perfekt bingospel för dig som önskar satsa smått, men vinna desto större! Spelet är tillgängligt 24 timmar om dygnet, alltid! Kammar du hem jackpotten?
Spela 2-kronan nu!

Gemenskap och jackpottjakt i VariantenVariantBingo sommar
Spela bingo, umgås med vänner i chatten och jaga höga jackpotts! Du har väl inte missat vår storfavorit? Dessutom anordnas här en massa roliga chattävlingar med fina vinster!
Spela VariantBingo nu!

Köp Sverigelotten

Mångmiljonchans – för 25 kr!
Vilken dröm hade du förverkligat om du vann 25 miljoner kr? Dags att börja fundera. Är det din lyckodag? Skrapa Sverigelotten och se!
Köp dina sverigelotter nu! 

Gör insättning här:

Du måste logga in för att ta del av detta erbjudande.

Fr o m 1 juli 2020 kommer du inte längre kunna logga in med lösenord. För att kunna fortsätta logga in kommer du behöva använda mobilt BankID.

Skapa konto
Glömt inloggningsuppgifter?

Villkor: 100 kr välkomstgåva vid första insättningen. Lägsta insättningsbelopp för att bli berättigad gåvan är 100 kr eller mer på din allra första insättning från och med 1/7 2020. Gåvan är personlig och gäller en gång per person. Välkomstgåvan betalas ut i form av en bonus till ett värde av 100 kr, varav 50 kr kan nyttjas i våra bingospel (ej bingolotter) och 50 kr till att skrapa skraplotter. Gåvan går ej att ta ut från kontot, men allt du vinner när du spelar för bonus betalas ut som kontanter. Därmed gäller inga omsättningskrav. Vi förbehåller oss rätten att ändra Välkomsterbjudandet med tiden.