BINGOFEST I BINGOHALLEN!

Från måndag den 12/4 till och med fredag den 16/4 kryddar vi, bingofesten till ära, vårt redan delikata VariantBingo med extra höga jackpottladdningar! Hungrar du efter en riktigt fin bingovinst? Nu har du chansen att mätta din aptit!

jackpottladdning-bingo-online-bingolotto-1200x628.jpg

KAMMAR DU HEM VECKANS STÖRSTA VINST?

Hos oss kan du såklart njuta av bingo, gemenskap och jackpottchans, när du vill och hur ofta du vill! Men om du fantiserar om att vinna en riktigt, riktigt fin jackpott, så har tillfället och möjligheterna sällan varit bättre! Extra jackpottladdningar sker mellan den 12/4 och 16/4. Är det din tur att ha tur? Till VariantBingo!

Har du tagit del av din välkomstgåva? Såhär gör du!

1. Logga in.
2. Sätt in 100 kr på ditt spelkonto. Läs mer om hur du sätter in pengar här!
3. Hurra! Du har nu automatiskt fått totalt 100 kr extra att utforska din bingo- och skraplottslycka med!
4. Gäller en gång per person, sedan den 1/7!

Om du redan gjort en insättning sedan tidigare, så rekommenderar vi dig att logga in och klicka på "Saldo" ($), i ovankant, så ser du vad du kan nyttja och förhoppningsvis vinna och finna mycket nöje för!

I vilket spel testar du lyckan?

Har du provat alla våra olika bingospel och skraplotter? Det tycker vi du ska göra! Kanske hittar du en ny favorit bland våra förslag nedan? Dessa är våra favoriter just nu!

varvariant-bullet-200x200.jpgStor jackpottjakt i Varianten!
Spela bingo, umgås med vänner i chatten och jaga höga jackpotts! Du har väl inte missat vår storfavorit? Testa lyckan i vårt VariantBingo!
Spela VariantBingo nu!


2-kronan-bullet-200x200.jpgMer bingo för pengarna i 2-kronan!
2-kronan är ett perfekt bingospel för dig som önskar satsa smått, men vinna desto större! Spelet är tillgängligt 24 timmar om dygnet, alltid! Kammar du hem jackpotten?
Spela 2-kronan nu!

sverigelotten-17-bullet-200x200.jpg
Mångmiljonchans – för 25 kr!
Slapp du precis undan regnet på vägen hem från affären? Kanske är det din turdag. Skrapa Sverigelotten och se!
Köp dina sverigelotter nu! 

Gör insättning här:

Du måste logga in för att ta del av detta erbjudande.

Fr o m 1 juli 2020 kommer du inte längre kunna logga in med lösenord. För att kunna fortsätta logga in kommer du behöva använda mobilt BankID.

Jag vill skapa ett spelkonto
Glömt inloggningsuppgifter?

Villkor: 100 kr välkomstgåva vid första insättningen. Lägsta insättningsbelopp för att bli berättigad gåvan är 100 kr eller mer på din allra första insättning från och med 1/7 2020. Gåvan är personlig och gäller en gång per person. Välkomstgåvan betalas ut i form av en bonus till ett värde av 100 kr, varav 50 kr kan nyttjas i våra bingospel (ej bingolotter) och 50 kr till att skrapa skraplotter. Gåvan går ej att ta ut från kontot, men allt du vinner när du spelar för bonus betalas ut som kontanter. Därmed gäller inga omsättningskrav. Vi förbehåller oss rätten att ändra Välkomsterbjudandet med tiden.