Sverigelotten

Skrapar du fram de tre högvinstsymbolerna på din Sverigelott, har du chans att vinna 25 miljoner kronor!

NYHET! MIN FAVORITFÖRENING
Du vet väl att du, när du loggat in, kan välja vilka föreningar eller organisationer du vill stötta med din digitala sverigelott. Överskottet fördelas då ut jämnt till dina favoritföreningar – välj upp till tre olika. Om du inte väljer några föreningar fördelas överskottet till alla föreningar och organisationer anslutna till Folkspel.

SÅ FUNKAR SVERIGELOTTEN
Vi har haft mängder av glada lottskrapare som blivit miljonärer på Sverigelotten. Skrapar du fram tre lika dana summor är det den summan du vinner, och skrapar du fram tre högvinstsymboler får du komma till BingoLottos studio i Gamlestaden och skrapa en ny Sverigelott tillsammans med oss, så att vi kan fira tillsammans när du vinner. För det vet vi att du kommer göra. Frågan är bara hur mycket? Lägsta vinsten är då 100 000 kronor, men du kan vinna upp till hela 25 miljoner kronor!

VINN STORT ELLER STÖRRE!
Vill du ha chans att vinna stort? Köp och skrapa Sverigelotten härVill du ha chans att vinna större? Köp och skrapa Sverigelotten Premium här.

Sverigelotten och Sverigelotten Premium är två syskonlotter som båda ingår i Folkspelsfamiljen. Där ingår även BingoLotto, BingoLottos onlinebingospel, och skraplotterna Kosing och BingoLottos Julkalender. När du köper en produkt som ingår i Folkspelsfamiljen så är du med och bidrar till ett starkare föreningsliv, eftersom allt överskott går tillbaka till klubbar, föreningar och organisationer i Sverige. Bra va? Så var med och stöjd svenskt föreningsliv du också!