Förmåner för dig som är prenumerant

Som prenumerant får du ta del av exklusiva förmåner och erbjudanden. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en prenumerant.

Automatisk vinstbevakning & vinstpåminnelse!

Vi på BingoLotto håller koll på när du vinner och påminner dig om det i ditt nästa lottutskick. Allt du behöver göra är att spara dina lotter – då riskerar du aldrig att gå miste om en vinst!

Vinn en bil i Extrachansen!

Som prenumerant deltar du alltid automatiskt i extrachansen och har varje månad möjlighet att vinna 100 000 kronor. Varje bingolott är en vinstchans, det gäller även alla extra bingolotter du köper via erbjudanden i ditt fakturabrev, eller digitala bingolotter som du köper i mobilen, datorn eller läsplattan. Dessutom ger dubbellott dubbel vinst – även i extrachansen. 

Här kan du se om du vunnit i extrachansen

Stöd din förening

Allt överskott från BingoLotto går oavkortat till svenskt föreningsliv. Som prenumerant kan du välja vart överskottet från just dina bingolotter ska gå. Kanske är det till den lokala fotbollsföreningen eller kanske till en organisation som ligger dig varmt om hjärtat. Du styr själv vart pengarna från just dina bingolotter ska hamna genom att logga in på "mina sidor".

Vinstgaranti

Om du som prenumerant inte vunnit på 15 lotter i rad faller din vinstgaranti  ut. Det innebär att du kan välja att få 5 extra Bingolotter eller 200kr avdrag på en kommande faktura. När det är dags att göra ditt val kommer detta att synas på din faktura. 

Bingomagasin

Några gånger per år får du vårt Bingomagasin hemskickat. Bingomagasinet innehåller intressanta artiklar om BingoLotto, intervjuer med programledare, medarbetare på BingoLotto, vinnare, personer från föreningslivet och mycket annat.

Mina sidor

På "mina sidor" finner du allt som rör din prenumeration, antal lotter, föreningsstöd och så vidare. 

Du som har ett konto sedan tidigare kan logga in med mobilt BankID längre ner på denna sida. 

Om du inte har ett konto sedan tidigare skapar du lätt ett konto med mobilt BankID genom att trycka på knappen "skapa konto" högst upp till höger. 

Här hittar du alla vanliga frågor och svar kring prenumeration!

Tillbaka till prenumeration