Extrachansen

Extrachansen är en extra vinstchans för dig som under kvällens bingospel blev vinstlös. För med din nitlott kan du ändå vinna stort, om du har turen på din sida.

bengt-extrachansen-1366x788.jpg

Vinn på den bingolott som inte gav någon vinst i bingospelen

Registrera din nitlott här och du har chansen att vinna alltifrån kontanter till presentkort på mat. Var med varje vecka! Ju fler bingolotter du registrerar, desto fler chanser att vinna.

Så funkar Extrachansen

För att vara med i Extrachansen behöver du gå in på Rätta Lotten och välja alternativet "Få din vinst direkt på kontot". På så sätt registreras din lott automatiskt för Extrachansen, och du får dina vinster utbetalda direkt till ditt Folkspelskonto!

För att kunna nyttja denna funktion och registrera dig för Extrachansen behöver du använda din mobil så att du kan skanna din lott.

Så registrerar du din bingolott för Extrachansen

Det lönar sig att vara prenumerant!

Prenumerationslotter och digitala lotter kommer automatiskt att registreras till extrachansen. Du behöver alltså inte gör någonting själv! Bra eller hur?!

OBS! Det går bara att registrera en bingolott en gång. 

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Stefan överraskar Marita!

"Har jag vunnit något?"

EXTRACHANSEN 
Extrachansen i BingoLotto är vinstchansen för dig som inte fått bingoNär du trodde att du blivit utan vinster på din bingolott har du fortfarande en chans kvar! Du kan nämligen bli en glad vinnare på din nitlott och därmed också bli en riktigt glad förlorare! Har du fler nitlotter så har du samma möjlighet med alla lotter – att förvandla förlusten till en vinstchans och möjligheten att vinna allt från kontanter till presentkort på mat!

Du kan enkelt registrera din lott för extrachansen här. Allt du behöver för att registrera dig är en mobiltelefon med kamera och ett Folkspelskonto. Har du en digital bingolott eller är bingolottoprenumerant registreras du för Extrachansen helt automatiskt. Om du vinner så blir du kontaktad av oss. Som prenumerant eller digital lottköpare behöver du alltså inte göra någonting alls för att få chansen att få en extra chans att vinna. 

Så även om du trodde att hoppet var ute, så kan du fortfarande ha turen på din sida. Vi håller tummarna för dig! Så glöm inte att registrera dina lotter för Extrachansen. En lott går endast att registrera en gång, men varje lott ger dig ytterligare en chans att bli en glad vinnare, varje vecka!