Extrachansen

Extrachansen är en extra vinstchans för dig som under kvällens bingospel blev vinstlös. För med din nitlott kan du ändå vinna stort, om du har turen på din sida.

 

Vinn en bil på den bingolott som inte gav någon vinst i bingospelen

Registrera din nitlott här och du har chansen att vinna en ny Volkswagen. Var med varje vecka! Ju fler bingolotter du registrerar, desto fler chanser att vinna.

Så här gör du för att vara med i extrachansen

Registrera din ditt serienummer, lottnummer och kod som står på din nitlott på bingolotto.se/extrachansenVinnaren presenteras på vår vinnarsida.

Det lönar sig att vara prenumerant!

Prenumerationslotter och digitala nitlotter kommer automatiskt att registreras till extrachansen. du behöver alltså inte gör någonting själv! Bra va!

OBS! Det går bara att registrera en bingolott en gång. 

  

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT

Efter en rafflande och miljontät säsongsfinal den 14 juni, tar programmet nu sommaruppehåll. Men du vet väl om att du kan spela bingo hos oss, när du vill, hela sommaren? Spana in våra härliga bingospel! Och du, kika gärna in på bingolotto.se även fortsatt! Här bjuder vi in till en massa annat kul och flera spännande tävlingar, i vilka du kan kamma hem fantastiska vinster!

Rickard överraskar vinnaren

Extrachansenvinnaren blev minst sagt chockad

EXTRACHANSEN 
Extrachansen i BingoLotto är vinstchansen för dig som inte fått bingoNär du trodde att du blivit utan vinster på din bingolott har du fortfarande en chans kvar! Du kan nämligen bli en glad vinnare på din nitlott och därmed också bli en riktigt glad förlorare! Har du fler nitlotter så har du samma möjlighet med alla lotter – att förvandla förlusten till en vinstchans och kanske också möjligheten att vinna en sprillans ny bil, vad sägs om en Volkswagen? 

Du kan enkelt registrera din lott för extrachansen här. Allt du behöver för att registrera dig är ditt serie- och lottnummer. Har du en digital bingolott eller är bingolottoprenumerant registreras du för Extrachansen helt automatiskt. Om du vinner så blir du kontaktad av oss. Som prenumerant eller digital lottköpare behöver du alltså inte göra någonting alls för att få chansen att få en extra chans att vinna. 

Så även om du trodde att hoppet var ute, så kan du fortfarande ha turen på din sida. Vi håller tummarna för dig! Så glöm inte att registrera dina lotter för Extrachansen. En lott går endast att registrera en gång, men varje lott ger dig ytterligare en chans att bli en glad vinnare, varje vecka!