Prenumeration Bronsbingo

240 kronor per månad (1 bingolott/vecka)

Allt överskott går till:
Reumatikerföreningen Örebro


En bingolott på lila bakgrund

Som prenumerant får du:

 • Poäng på alla dina lottköp
 • Hjälp att hålla koll på när du vinner
 • Vinstgaranti
 • Automatisk registrering för extra vinstchanser
 • Dina bingolotter direkt hem – kostnadsfritt
 • Bingomagasin med reportage och pyssel
 • Välja vilken förening du vill stötta

  Läs mer om Bronspaketet längst ner på sidan.
  Fler prenumerationspaket: SilverBingo och GuldBingo

KAMPANJ

Just nu får du första månaden för halva priset när du blir ny prenumerant. Dessutom får din förening/organisation 500 kr! Bindningstid 3 månader.

I nästa steg kan du välja vilken förening/organisation du vill stödja med din prenumeration. 

VILLKOR
Utöver vad som anges i Folkspels Kundvillkor ber vi dig att särskilt notera att du måste vara 18 år för att bli prenumerant. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan, och premier skickas endast ut till aktiva prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Vid eventomgångar kan priset för en enkel lott variera mellan 60-100 kronor och för en dubbellott 120-200 kronor. Läs Folkspels Integritetspolicy.

FÖRDELAR MED PRENUMERATIONSPAKETET BRONSBINGO
Bronsbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du inte behöver oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner och vi registrerar automatiskt de bingolotter du inte vunnit på för spelmomentet Extrachansen. Som om inte det var nog, så är du genom varje lott du köper, med och stöttar svenskt föreningsliv! BingoLotto är en del av Folkspel som arbetar för att stärka svenskt föreningsliv. Tack för att du är med och bidrar genom din prenumeration!