Prenumeration Guldbingo

200 kronor per månad (2 Dubbellotter*)


Prenumerationspaket- Guldbingo

SOM PRENUMERANT FÅR DU:

  • Hjälp att hålla koll på när du vinner
  • Vinstgaranti
  • Automatisk registrering för extra vinstchanser
  • Dina bingolotter direkt hem – kostnadsfritt
  • Bingomagasin med reportage och pyssel
  • Välja vilken förening du vill stötta

    Läs mer om Guldpaketet längst ner på sidan.
    Fler prenumerationspaket: BronsBingo och SilverBingo

KAMPANJ

Har du en kampanjkod? Fyll i den i fältet nedan och klicka på "Hämta erbjudande".

Ange din kampanjkod i fältet 'Kampanj' ovan för ett ta del av ett erbjudande. Gå annars vidare till nästa steg utan kampanj genom att klicka på knappen 'Bli prenumerant'.
I nästa steg kan du välja vilken förening/organisation du vill stödja med din prenumeration. 

VILLKOR
Utöver vad som anges i Folkspels Kundvillkor ber vi dig att särskilt notera att du måste vara 18 år för att bli prenumerant. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan. Kampanjer gäller endast nya prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Vid eventomgångar kan priset för en enkel lott variera mellan 50-100 kronor och för en dubbellott 100-200 kronor. Läs Folkspels Integritetspolicy.

FÖRDELAR MED PRENUMERATIONSPAKETET GULDBINGO
Guldbingo är vårt mest exklusiva prenumerationspaket. Vi skickar hem två dubbellotter (lotten som dubblar alla dina vinster!) till dig varje månad till våra månadsfinaler och eventomgångar. Skulle du inte vinna på dina lotter är du automatiskt registrerad med din lott i vårt spelmoment, Extrachansen. Spännande! Du gör alltid ett uppskattat och ett smart val när du tecknar en prenumeration på bingolotto.se. Du får alltid dina bingolotter levererade hem till brevlådan, kostnadsfritt såklart! För varje lottköp är du med och stöttar svenska föreningslivet! Teckna en prenumeration på bingolotter, så är du med och bidrar till en god sak. BingoLotto är en del av Folkspel och tillsammans stärker vi Sveriges föreningsliv. Tack!