prenumeration 1 lott/vecka

200 kronor per månad


BingoLottos prenumerations-premie med mat eller BingoLotter

Ta del av ditt erbjudande idag!

Var med och spela BingoLotto på söndagar för din chans att vinna fina vinster samtidigt som du bjuds på underhållning och musik. Nu får du som ny kund dessutom välja en premie som tack för att du är med och stödjer Sveriges klubbar och föreningar!

Som prenumerant på BingoLotto får du:

  • Dina lotter smidigt hem i brevlådan varje månad, utan extra kostnad.
  • Påminnelse när du har vinster att hämta ut.
  • Möjlighet att välja vilken förening/organisation du vill stödja.
  • Bingo, underhållning och mängder av vinstchanser varje söndag!

Kampanj

Ange din kampanj nedan för att välja premie

VILLKOR
Utöver vad som anges i Folkspels Kundvillkor ber vi dig att särskilt notera att du måste vara 18 år för att bli prenumerant. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan. Kampanjer gäller endast nya prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Vid eventomgångar kan priset för en enkel lott variera mellan 50-100 kronor och för en dubbellott 100-200 kronor. Läs Folkspels Integritetspolicy.

FÖRDELAR MED PRENUMERATIONSPAKETET BRONSBINGO 
Bronsbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du slipper oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner, och vi registrerar automatiskt dina bingolotter för spelmomentet Extrachansen. Som om det inte var nog så är du, genom varje lott du köper, med och stöttar svenskt föreningsliv! Gör ett bra val och teckna en prenumeration på bingolotter idag!