Hur mycket älskar du sommarmat?

Sommaren och solen gör att man blir på lite extra gott humör och kanske därför också unnar sig lite extra gott att äta? Men vad kan du om några typiska råvaror i den klassiska sommarmenyn? Svara rätt på frågorna nedan så kan du bli en av fem vinnare som vinner ett presentkort på Coop för 1000 kronor. Stort lycka till!

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses fem vinnare som vinner ett presentkort på Coop till ett värde av 1000 kronor. Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

coop-puff-585x300.jpg

1. För köttälskaren är flintastek alltid populärt att slänga på grillen Men från vilket djur kommer denna generöst tilltagna grillbiten?
2. Är det något svenskarna älskar att äta på sommaren så är det jordgubbar! Dessa bär är dessutom nyttiga och innehåller väldigt mycket av vilket vitamin?
3.Tredje torsdagen i augusti är det premiär för att äta denna maträtt, som är mycket speciell i smak och doft. Vanligtvis äts den i en ”klämma” som även kan serveras med mandelptatis gräddfil tomat och dill. Vilken är maträtten?

5 vinnare vinner ett presentkort från Coop, värde 1000 kronor. Man måste vara minst 18 år för att delta samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy.