Är du mästare på sommarlekar?

På sommaren tillåter förhoppningsvis vädret långa härliga dagar då man kan vara utomhus och göra massor med aktiviteter med vänner och familj. Men vad kan du om sommarlekarna? Svara rätt på frågorna nedan så kan du bli en av sju som vinner presentkort på Intersport på mellan 500-1000 kronor. Stort lycka till!

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses sju vinnare, varav två vinner presentkort från Intersport på 1000 kronor och fem stycken vinner presentkort från Intersport på 500 kronor. Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

intersport_95_ny1.png- Följ Intersport på Instagram

intersport-bingolotto-450x300.jpg

1. I Frankrike kallas detta spel Boule eller Petanqe. Men när vi spelar strandvarianten med färgglada klot kallas det för vadå?
2. Med dessa avlånga träpinnar ska man försöka kasta ner sin motståndares klossar så snabbt som möjligt för att sedan slutligen fälla kungen i mitten. Vilket spel spelar vi nu?
3. Att ta fram piltavlan och spela lite dart är alltid en rolig sommaraktivitet. Mest imponerande är om man träffar den röda pricken i mitten såklart, men vad kallas den?

Totalt sju vinnare vinner. Två vinnare vinner presentkort på Intersport värde 1000 kronor. Fem vinnare vinner presentkort på Intersport värde 500 kronor. Man måste vara minst 18 år för att delta, samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy