Hur kunnig är du ute till havs?

Att få bege sig ut på böljan den blå under sommaren är verkligen balsam för själen! Men det gäller att veta vad man gör! Därför ska vi nu se hur goda just dina havskunskaper är. Svara rätt på frågorna nedan så kan du bli en av fem vinnare som vinner en flytväst från Baltic, värde 1100 kronor. Stort lycka till!

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses fem vinnare som vinner en flytväst från Baltic till ett värde av 1100 kronor. Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

Baltic.logotype.JPG- Följ Baltic på Instagram

baltic-puff-585x300.jpg

1. Dessa gummiskydd som hänger vid sidan av båtar som skydd brukar ofta skämtsamt kallas för ”puttifrån-korvar”. Men vad är dess egentliga namn?
2. Att ha flytväst på sig när man är ute på havet är absolut ett måste! Nuförtiden finns det mängder av varianter, men den klassika flytvästen som man tänker på brukar oftast ha denna färg?
3. På vår planet så har vi tre hav som normalt tituleras som de tre världshaven: Atlanten, Stilla havet och, ja just det, vilket är det tredje?

5 vinnare vinner en flytväst från Baltic, värde 1100 kronor. Man måste vara minst 18 år för att delta samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy