Känner du till sommarens fauna och flora?

På sommaren bjuds vi på både välkomna och ovälkomna gäster från vår härliga natur. Men hur väl bevandrad är du i sommarens fauna och flora? Svara rätt på frågorna nedan så kan du bli en av åtta vinnare som vinner presentkort från Clas Ohlson till ett värde mellan 500-1000 kronor. Stort lycka till!

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses åtta vinnare som vinner ett presentkort på Clas Ohlson. Två vinner till ett värde av 1000 kronor, sex stycken vinner till ett värde av 500 kronor. Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

clas-ohlson-logo.jpg- Följ Clas Ohlson på Instagram 

claes-ohlson-puff-585x300.jpg

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.
1. Ett lite tristare inslag på sommaren är getingarna som kan dyka upp och surra kring dig när du sitter och äter. Vilket av följande påstående om getingar är SANT?
2. Jag har vita blad och en gul prick i mitten. Dessutom är jag Skånes landskapsblomma. Vilken blomma är jag?
3. Jag heter Ladybug på engelska och det sägs att om jag landar på din hand, och du blåser lite lätt på mig så jag flyger iväg så får du önska dig något? Vilken insekt är jag?

Åtta vinnare vinner presentkort från Clas Ohlson. Två till ett värde av 1000 kronor och sex stycken till ett värde av 500 kronor. Man måste vara minst 18 år för att delta samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy